Enten du jobber hjemmefra eller på kontoret, kan det være utfordrende å jobbe strukturert. Vi har alle ulike måter å jobbe på, og da er det viktig at alle i bedriften er forent rundt hvordan man blant annet bruker digitale hjelpeprogrammer. 

Nettopp derfor har vår partner Avensi laget et nytt og innovativt kurs i Microsoft Teams. Kurset er gratis, og etter påmelding kan du ta kurset når du ønsker til og med 1. september.   

kurs teams

Kurset passer for alle typer bedrifter, store som små.

Fra grunnleggende tips til helhetlig bruk

Kurset er laget av pedagoger, og har først og fremst fokus på at du skal kjenne deg igjen i situasjonene, personlighetene og bruksmønstrene i Microsoft Teams. Du får selvsagt en innføring i grunnleggende bruk, men også tips til hvordan du får mer ut av programmet. 

Selve kurset utføres i en fiktiv bedrift, hvor de ansatte innehar flere typiske personligheter – eksempelvis den personen som alltid vil ha idémyldring, den som vil vite mer om lagringsmulighetene eller den som liker å jobbe uforstyrret. Det gir økt gjenkjennelsesfaktor. 

– Microsoft Teams er først og fremst et arbeidsverktøy. Mange kan Teams litt, men det er mer funksjonalitet i programmet enn man tror. Hvis bedriften har abonnementet, bør man bruke det helhetlig fremfor å ha flere andre støtteprogrammer som kanskje gjør det samme. Ved å være enige om hvordan dere skal bruke Teams og Microsoft 365 unngår dere mye frustrasjon. I tillegg til video og chat har du blant annet Sharepoint, Planner og Forms, som gir bedre flyt om du bruker det ordentlig, sier daglig leder Helga Stumo i Avensi. 

helga avensi

Daglig leder Helga Stumo i Avensi mener kurset passer for både nybegynnere og mer erfarne brukere av Teams.

Bedre samhandling gir mer effektive arbeidshverdager

Introduksjonskurset skal gi deg god kjennskap til Teams, samt bidra til at bedriftens ansatte får mer innsikt i hvordan man kan jobbe sammen digitalt. 

– Du kan ta kurset alene, eller ta med flere fra samme bedrift. Sistnevnte er selvfølgelig å anbefale, fordi man enklere ser hvordan man kan samarbeide og optimere arbeidssituasjonen. Kurset egner seg like godt til nybegynnere som mer erfarne brukere, på tvers av bransjer, forteller Stumo. 

teams-typer

Microsoft Teams har mange flere bruksområder enn du kanskje tror.

Her er de ulike modulene man går gjennom i kurset: 

  • Modul 1: Velkommen til Jobb Hjemme
  • Modul 2: Personalisering og innstillinger i Teams
  • Modul 3: Kommunisere med andre
  • Modul 4: Deling og samhandling

Meld deg på kurset her. Tilgang til kurset er gyldig til 1. september. 

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.