Med introduksjonen av Microsoft sine skybaserte tjeneste Office 365 for noen år siden, og nå i senere tid Microsoft Online 365, ser vi at flere og flere bedrifter ikke trenger en lokal server for tjenester som e-post, filserver, domenekontroller og lignende lenger. 

microsoft

Nye behov i takt med utviklingen

Tjenestene dekker det meste av behovene relatert til IT som bedrifter har. Ved å fjerne den lokale serveren har heller ikke bedriften behov for serverdriftstjenester som vi i SNORRE data har levert til mange av våre kunder de siste 10-15 årene. Det ikke alle vet, er at selv om tjenester som tidligere har ligget på lokal server, nå ligger i skyen med Office/Microsoft365, så er behovet for kompetent drift og support av dette fortsatt nødvendig for de fleste - blant annet innen sikkerhet

Og selv om disse Microsoft-tjenestene dekker mange av bedriftens IT-behov, så er det visse aspekter innenfor sikkerhet, back-up og klient/PC-administrasjon som mangler i disse tjenestene.

Lang erfaring med drift av Microsoft Online

Vi SNORRE data har derfor satt sammen pakker bestående av disse Microsoft-tjenestene og andre tredjepartssystemer som kompletterer Microsoft Online 365-tjenestene på en meget god måte. Dette er igjen bundlet med driftstjeneste på disse plattformene fra vårt eget driftssenter som har lang og kompetent erfaring. Vi kaller dette for driftspakker.

Ved å benytte dette fra oss, så har våre kunder fortsatt den kompetansen som trengs for en god og stabil utnyttelse av disse skybaserte tjenesten. Samtidig får de en kompent IT-partner som bedriftens brukere kan henvende seg til når det oppstår problemer.

Benytter du Office/Microsoft 365 i dag eller vurderer å bruke dette, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat med oss om disse tjenestene.

Vi hjelper deg!

SNORRE data setter opp systemet som passer best for deg. Vi hjelper deg med alt fra datasikkerhet til å finne riktige systemer for din bedrift. Ta kontakt med oss for å få hjelp med en av våre medarbeidere.