Vårt valg om å etablere et datasenter i Norge i 2010 var i hovedgrunnen for å kunne levere hostede plattform tjenester til våre kunder av god kvalitet og for å imøtekomme krav om lagring av data på norsk jord samt sluttbrukers nærhet til sine data.

snorre datasenter

Stor satsning på lokalt datasenter

Siden vårt datasenter hele tiden har ligget i Norge og nære våre kunder, har vi kunnet levere tjenester som remote desktop og virtuelle Windows maskiner på en god måte. For å kunne gjøre dette og garantere våre kunder stabile tjenester var valget av lokasjon viktig. 

U87 ga oss den gangen infrastruktur av ypperste kvalitet som igjen kunne garantere tjenester til våre kunder. Vi og våre kunder har levd godt i U87 i disse 8 årene som har gått, men det er på tide for oss å ta neste skritt i profesjonelt datasenter drift.

Datahallen er lokalisert på Lørenskog

Det har skjedd mye på 8 år og med rask utvikling og nye standarder i datasenter og infrastruktur teknologi, må vi i SNORRE data også følge med på denne utviklingen for våre kunders tjenester.

SNORRE data er derfor stolte av å kunne si at vi flytter vårt datasenter til ny lokasjon og datahall på Lørenskog, bygget av Basefarm og drevet av NextHop som er ytterst profesjonelle på denne type drift. Lørenskog datasenter er et nytt og moderne datasenter med 6000m2 whitespace sentralt plassert mindre enn 15 minutter fra Oslo sentrum. Datasenteret er under sertifisering fra Uptime Institute etter Tier III standarden og vil ved fullendt sertifisering være det eneste Tier III sertifiserte datasenteret i Oslo området.

Moderne designprinsipper og teknologi har vært avgjørende i byggeprosessen

Lørenskog datasenterer designet med en PUE målsetning på 1.1 som vil sette Lørenskog i front innen miljøvennlighet og kostnadseffektivitet.

Med aller siste teknologi innen datasenter infrastruktur og standarder som Lørenskog Datasenter har, er vi i SNORRE data sikre på at vi fortsetter vår drift på en veldig moderne og god måte for våre kunder. Med datasenter fortsatt på Norsk jord er vi sikre på at våre kunder vil få tjenester av høy kvalitet nå og i fremtiden.

Vi ønsker derfor våre kunder og potensielt nye kunders hostede tjenester velkommen til et nytt og fremtidsrettet datasenter.

Vi hjelper deg!

SNORRE data setter opp systemet som passer best for deg. Vi hjelper deg med alt fra datasikkerhet til å finne riktige systemer for din bedrift. Ta kontakt med oss for å få hjelp med en av våre medarbeidere.