Metodene belager seg på at alle involverte parter som entreprenører, arkitekter, håndverkere osv., møtes og samhandler på en riktig arena tidlig og underveis i bygge prosjektene. Dette fører til blant annet mindre misforståelser, færre forsinkelser og tydelig kommunikasjon, som igjen fører til besparelser og effektive byggeprosjekter.

Se flere løsninger for digitale møterom, eller ta kontakt. 

samhandlingsrom

Møterom for fremtiden

Arenaen det snakkes om her, er møterom som er tilpasset disse metodene og samhandling mellom alle aktørene. Dette stiller krav til at møterommet effektiv tilbyr fleksible tilkoblinger av arbeidsstasjoner, fleksibel med enkel styring av dette mot flere skjermflater. Man benytter også interaktive skjermflater slik at disse kan benyttes aktivt i møtet for gruppen, faktisk kan flere grupper benytte skjermflatene uavhengig av hverandre. 

Egnet lydsystem og videokonferanse muligheter for samhandling og deltakelse utenfor rommet er også vanlig. Et slikt rom krever mye av den tekniske installasjonen for å fungere godt nok, men ikke minst lang erfaring på bygging av slike møterom. Trenger du mindre rom, kan et huddle room for 3-6 personer være løsningen

Effektivitet møter funksjonalitet

SNORRE data med sine partnere har lang erfaring på bygging av slike møterom for og sammen med både entreprenører og kommuner i Norge. Fra det første samhandlingsrommet som stod ferdig i 2014 frem til i dag, har SNORRE data utviklet bedre og bedre løsninger i tråd med at den tekniske utviklingen har skutt fart og utvidet samarbeide med brukere av disse rommene. Vi er overbevist at slike møterom ikke bare fungerer meget godt for metodene og aktørene over, men vil hjelpe andre å gjennomføre bedre møter og prosesser for sitt firma.

Ta gjerne kontakt med oss i SNORRE data for en uforpliktende prat om muligheter med slike møterom.

Vi hjelper deg!

SNORRE data setter opp systemet som passer best for deg. Vi hjelper deg med alt fra datasikkerhet til å finne riktige systemer for din bedrift. Ta kontakt med oss for å få hjelp med en av våre medarbeidere.