Dataangrep blir stadig mer sofistikerte og avanserte. Det stiller høyere krav til IT-sikkerheten i bedriften din. Vi i SNORRE data har derfor valgt å styrke vår kompetanse innen sikkerhetsanalyser, og det gjør vi gjennom et nytt samarbeid med Painkiller – en av de fremste ekspertene på informasjons- og datasikkerhet i Norge.

- SNORRE data tok kontakt med oss i søken etter en partner som kunne bistå deres kunder rundt informasjonssikkerhet. Det syntes vi hørtes ut som en veldig god løsning. SNORRE data har lang historie og stor kundemasse, for ikke å nevne lojale kunder som har vært med dem i en årrekke. Det tror vi er et godt utgangspunkt, forteller leder for sikkerhetsrådgiverne i Painkiller, Hans-Petter Normann.

rådgivere

Nyetablert bedrift med spisskompetanse  

Painkiller består av ansatte med sterk faglig kompetanse. Bedriften er 100 prosent norsk, og alle ansatte er medeiere. Selskapet ble etablert for to år siden og har i dag over 20 ansatte, og utvider stadig. 

- Data- og informasjonssikkerhet har aldri vært viktigere. Vår oppgave er å gi kunden en status på hvordan datasikkerheten er i bedriften, som gjøres gjennom ulike tester og valideringer. Valideringsverktøyene våre settes inn i kundens nettverk, som igjen viser hvilke trusler som virksomheten kan være sårbar mot. Vi presenterer funnene overfor kunde, komplett med en anbefaling rundt hvilke tiltak som bør vurderes, forteller Normann. 

Sikkerhetsanalysen kan også sendes med en juridisk betraktning, egnet for presentasjon til ledelse eller styre. Som bedrift skal man kunne dokumentere at man har et aktivt forhold til informasjonssikkerheten, og ikke minst at man har forsøkt å løse eventuelle utfordringer. I slike situasjoner kan det være fornuftig å ha en rapport som dokumenterer dette. 

Les også: Datasikkerhet

Innfør tiltak før det er for sent

Normann forteller at sikkerhetsanalysene avdekker alt fra store til små svakheter. I samarbeid med konsulentene hos SNORRE data har de allerede begynt å snakke med eksisterende kunder, der målet er å gi en anbefalt status på hvilke sikkerhetstiltak som bør innføres. Painkiller bistår norske virksomheter med å identifisere og løse sikkerhetshull før det er for sent.

- Vi synes dette er veldig spennende. SNORRE har en stor kundebase der de er en tung leverandør, og vi mener det er tillitsvekkende at de inviterer oss med for å styrke tjenestetilbudet sitt. Vi gleder oss til tiden fremover, sier Normann. 

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.