Cybersikkerhet

Trusselbildet på nett blir stadig mer komplisert. SNORRE data fanger opp alle aspekter av ditt sikkerhetsbehov, og bekjemper de mest avanserte truslene for din cybersikkerhet gjennom god overvåkning.

Visste du at hackere elsker norske foretak? I 2018 ble over 5000 norske selskaper angrepet, og grunnet utdaterte sikkerhetstiltak antas det at dette tallet vil firedobles innen 2021. Det betyr at din bedrift kan være i faresonen dersom du ikke implementerer gode sikkerhetstiltak. Men hva innebærer egentlig det? 

SNORRE data gjør tiltak som er tilpasset ditt selskap. 

Les også: Avansert virusutrydding – Cylance 

cybr

Avansert cybersikkerhet til en brøkdel av prisen

For å beskytte din bedrift må dine sikkerhetsløsninger være toppmoderne, og laget for å takle fremtidens trusler like godt som de vi allerede vet om. Det handler om fire hovedelementer:

Å sikre trafikken og kommunikasjonen inn og ut av nettverket gjennom en brannmur

Sikkerhet på endepunktet – altså på klienten, PC-en eller serveren

Sikkerhetsaspektet i tjenestene du bruker – på e-post eller i annen programvare

Sikkerhet og sikkerhetskopier av dataene du produserer

SNORRE data kan passivt overvåke dette, og sende deg sikkerhetsrapporter på månedsbasis. Vi legger inn følere i ditt system på alt fra e-postsikkerhet til brannmur, slik at du ser hvor mange angrep du har fått – og som vi har eliminert. 

cybersikkerhet

Cybersikkerhet tilpasset alle bedriftsstørrelser

Prosessen starter med å avdekke helsetilstanden på nettverket ditt gjennom en analyse. Da avdekker vi avvikene, og utbedrer dem slik at du får et «friskmeldt» nettverk. Deretter kobler vi opp overvåkningssystemet. 

Våre Cybr-pakker

Vi stiller høye krav til oss selv for å levere de beste tjenestene for våre kunder. SNORRE data ivaretar selskaper i alle størrelser, og etter 28 år i bransjen vet vi hvor viktig det er å tilpasse tjenestene etter ditt behov. 

SNORRE data kan cybersikkerhet

Ta kontakt i dag dersom du ønsker mer informasjon, eller en sjekk av ditt system.