Trusselfaktoren i Norge har aldri vært større. Flere av oss jobber hjemmefra, og det betyr økt digital tilstedeværelse i løpet av arbeidsdagen. Tenk selv – hvor bevisst er du på hvilke nettsteder du besøker i løpet av arbeidsdagen, og hvor trygg er du på at det du laster ned i jobbsammenheng er trygge filer?  

SNORRE data tar ansvar for alle dine sikkerhetsbehov som norsk bedrift. Et av våre viktigste verktøy når det kommer til virusbeskyttelse går under navnet Cylance Protect: En anti-virusløsning som er basert på kunstig intelligens og maskinlæring  

Les også: Øk e-postsikkerheten med ProofPoint

cylance

Cylance eliminerer truslene før vi vet om dem 

Dagens trusler er smartere enn før. Tidligere var virus enklere å håndtere, nettopp fordi de hadde sin egen unike virussignatur, som virusprogrammet deretter oppfattet og kunne blokkere. I dag kan et virus endre seg fortløpende, som gjør at mange virusprogrammer ikke oppfatter trusselen.  

Dette gjelder spesielt kryptovirus, ofte omtalt som nulldagstrusler, fordi de endrer virussignatur i løpet av få timer. Cylance er laget for å håndtere disse truslene.  

Programmet bruker maskinlæring for å oppdage både kjente og ukjente trusler, både med og uten nettilkobling. De ser viruset selv når det er i utvikling, og du er dermed sikker på at maskinen din ikke blir utsatt for avanserte dataangrep. I tillegg bruker programmet vesentlig mindre ressurser enn de tradisjonelle anti-virusklientene.   

I snitt ser faktisk Cylance en trussel hele 25 måneder før den treffer nettet i stor skala. Det kan bety mye for sikkerhetsnivået i bedriften din. 

brevikon med lås

Anti-virusløsning som alltid er i utvikling 

Velger du Cylance, administreres alt sentralt hos SNORRE data. Det betyr at vi alltid har mulighet til å sjekke tilstanden på dine systemer.  

Med Cylance får du ikke bare en av markedets beste løsninger – du får også en ansvarsfull kontaktperson hos SNORRE data. Vi hjelper deg med alt fra spørsmål om filer, til større spørsmål rundt sikkerheten på dine systemer, og rådgir deg dersom du bør supplere med noe mer - som verktøy for å øke cybersikkerheten.

SNORRE data kan avansert anti-virus

Ingen spørsmål er for store eller for små. Ta kontakt med oss i dag for å definere ditt behov – vi finner en løsning som er skreddersydd deg og din bedrift.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.