Cylance

Stopp virus og dataangrep før de skader maskinvaren med en av de fremste anti-virusklientene på markedet.

Trusselfaktoren i Norge har aldri vært større. Flere av oss jobber hjemmefra, og det betyr økt digital tilstedeværelse i løpet av arbeidsdagen. Tenk selv – hvor bevisst er du på hvilke nettsteder du besøker i løpet av arbeidsdagen, og hvor trygg er du på at det du laster ned i jobbsammenheng er trygge filer?  

SNORRE data tar ansvar for alle dine sikkerhetsbehov som norsk bedrift. Et av våre viktigste verktøy når det kommer til virusbeskyttelse går under navnet Cylance Protect: En anti-virusløsning som er basert på kunstig intelligens og maskinlæring  

Les også: Øk e-postsikkerheten med ProofPoint

cylance

Cylance eliminerer truslene før vi vet om dem 

Dagens trusler er smartere enn før. Tidligere var virus enklere å håndtere, nettopp fordi de hadde sin egen unike virussignatur, som virusprogrammet deretter oppfattet og kunne blokkere. I dag kan et virus endre seg fortløpende, som gjør at mange virusprogrammer ikke oppfatter trusselen.  

Dette gjelder spesielt kryptovirus, ofte omtalt som nulldagstrusler, fordi de endrer virussignatur i løpet av få timer. Cylance er laget for å håndtere disse truslene.  

Programmet bruker maskinlæring for å oppdage både kjente og ukjente trusler, både med og uten nettilkobling. De ser viruset selv når det er i utvikling, og du er dermed sikker på at maskinen din ikke blir utsatt for avanserte dataangrep. I tillegg bruker programmet vesentlig mindre ressurser enn de tradisjonelle anti-virusklientene.   

I snitt ser faktisk Cylance en trussel hele 25 måneder før den treffer nettet i stor skala.

brevikon med lås

Anti-virusløsning som alltid er i utvikling 

Velger du Cylance, administreres alt sentralt hos SNORRE data. Det betyr at vi alltid har mulighet til å sjekke tilstanden på dine systemer.  

Med Cylance får du ikke bare en av markedets beste løsninger – du får også en ansvarsfull kontaktperson hos SNORRE data. Vi hjelper deg med alt fra spørsmål om filer, til større spørsmål rundt sikkerheten på dine systemer.  

 

SNORRE data kan avansert anti-virus

Ingen spørsmål er for store eller for små. Ta kontakt med oss i dag for å definere ditt behov – vi finner en løsning som er skreddersydd deg og din bedrift.