Datamengden hver ansatt har på sin maskin, eller har tilgang til via servere, er enorm. Antall dokumenter, videoer og e-poster vi lagrer i arbeidssammenheng fortsetter å vokse i takt med den digitale utviklingen. Et virusangrep eller maskinfeil kan gjøre at du mister alt – og dermed kontrollen. 

Nettopp derfor er gode back-up-løsninger ekstremt viktig. SNORRE data hjelper deg med logger, sjekking og sikring, slik at du kan bruke tiden du sparer på primærvirksomheten din.

Les også: Brannmur med SonicWALL  

backup med nmoibil

Vår løsning sikrer server- og fildata på ulike arbeidsstasjoner, med sentralisert brukerstyring. Du får én lisens for SD Online Back-up Server inkludert i prisen. Deretter legger du til brukere og betaler lisenser for PC og Mac etter behov.

Stabil løsning for back-up – døgnet rundt

SD Online Back-up Enterprise er en komplett back-up-løsning, som passer for nærmest alle bedrifter. Ved å legge back-up hos oss, reduserer du administrasjon og kostnader til et minimum. Samtidig får du:

Bedre IT-sikkerhet

Automatisk og sikker datalagring

Et filsystem som alltid er tilgjengelig

back-up

Vi tar back-up av e-posten din

Store deler av den daglige kommunikasjonen foregår over e-post. Skulle du være så uheldig å miste e-postene dine, kan du stå overfor et kritisk og tidskrevende problem. 

Nettopp derfor har vi inkludert Microsoft Exchange Mail Level Backup Agent i vår back-up-løsning. Du kan dermed gjenopprette tapt e-post, uten en full gjenoppretting av hele databasen. 

Les også: Fjern e-postvirus med ProofPoint  

Back-up for Microsoft-programmene dine gjennom SkyKick

For deg som jobber med Microsoft-programmene i det daglige, kan det være betryggende å vite at filene dine til enhver tid er sikkerhetskopiert. Per i dag inngår ikke dette i noen av Microsoft-programmene. Microsoft har kun ansvar for at filene dine er tilgjengelige, og du kan dermed ikke kreve bistand fra Microsoft for noe du har slettet ved en feil.

Nettopp derfor har vi i SNORRE data prioritert dette. Vår back-up-løsning går via SkyKick, som sikkerhetskopierer bedriftens Microsoft Online-løsning. Sikkerhetskopien dekker alt fra Exchange til Sharepoint. 

Les også: Sikkerhetsløsninger for Microsoft Online 

skykick

Sentralisert brukerstyring

SD Online Back-up Enterprise kommer i størrelser fra 10GB til 3TB. Du velger plass og brukerkontoer etter behov, og setter en individuell kvote for dine brukere. Da betaler du kun for det du faktisk trenger. Vår sikkerhetskopieringsløsning sørger for at:

Du administrerer alle kontoer fra ett brukergrensesnitt

Du får full oversikt og kontroll over hvilke data det tas back-up av

Du kan når som helst øke eller redusere kapasiteten

Vår back-up-løsning er trygg, enkel og kostnadseffektiv. Vi tilpasser den etter ditt behov, og tar gjerne en prat med deg for å finne riktig løsning, skreddersydd din bedrift. 

Disaster Recovery gir ekstra trygghet

I tillegg til back-up-løsninger, tilbyr vi også Disaster Recovery. Det betyr at bildene av serveren ligger hos oss dersom noe skulle skje med serveren din fysisk. Vi vil altså hente dine lokale data inn til oss.

Skulle det for eksempel begynne å brenne, vil SNORRE data altså ha bilder av serveren, slik at vi kan laste inn dataene i vårt driftsmiljø. Vi gjør om på noen pekere lokalt hos deg, slik at det peker til oss fremfor den lokale serveren – da er du alltid oppe. 

Skulle det skje en katastrofe, er ofte to elementer viktig:

Å få tak i en ny server

DraaS (Data Recovery as a Service)

Mens disse to elementene kommer på plass, vil altså serveren ligge hos oss i dagene mens du venter på en ny, fysisk server. 

SNORRE data kan back-up og Disaster Recovery

Ønsker du deg en tryggere hverdag? Ta kontakt – vi hjelper deg med alle dine sikkerhetsbehov.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.