Mange er ikke klar over at brannmuren du har, kan gi en falsk trygghet. Brannmurteknologien utvikler seg nemlig i takt med trusselbildet. Er brannmuren du bruker i dag 3-5 år gammel, eller ikke oppdatert med ny programvare fra produsenten, vil du ikke få det nødvendige sikkerhetsnivået. 

Hos SNORRE data får du både toppmoderne brannmursikkerhet og tilpassede sikkerhetsløsninger.   

brannmur

Oppdatert brannmurteknologi er avgjørende

Nett- og datasikkerhet er viktig uansett hvor stor bedriften din er. Likevel kan det være utfordrende å finne kostnadseffektive og skalerbare løsninger for deg som har en mindre bedrift. 

SNORRE data tilbyr moderne brannmurteknologi gjennom SonicWALL. Systemet oppdrager alle de nye truslene som oppstår, og går dypere i nettverkstrafikken enn tilsvarende systemer. 

Vi jobber også aktivt med kundene våre for å sikre at deres brannmur til enhver tid er oppdatert og tilpasset deres behov. 

Les også: Øk e-postsikkerheten med ProofPoint 

Erfaren leverandør med solide løsninger

Brannmurer fra SonicWALL passer like godt for enkeltmannsbedrifter som store bedrifter med tusenvis av ansatte, men det bør suppleres med gode anti-virusløsninger. Vi i SNORRE data har 15 års erfaring med brannmurer fra SonicWall, og har meget god kompetanse på denne teknologien.

Produsentene av brannmur jobber hele tiden med utvikling av sikkerhetsoppdateringer til eksisterende modeller. Det videreutvikles også teknologi for nye modeller. SNORRE data implementerer alle oppdateringer som er nødvendig, så du slipper å bekymre deg for sikkerhetstrusler.

brannmurteknologi

Rendyrket teknologi 

SonicWALL jobber utelukkende med utvikling av brannmur og sikkerhetssystemer for nettverk. Deres fokus er å oppdage kjente og ukjente trusler raskt og effektivt. 

Til forskjell fra andre aktører tar de dyptgående sjekker av nettverkstrafikken, som gjør at de stopper flere trusler enn andre brannmurløsninger. Deres brannmurer er også tilpasset kundens nettverkstrafikk. Hastigheten vil dermed bli opprettholdt, selv når all nettverks- og datatrafikk undersøkes. 

Visste du at SNORRE data også tilbyr løsninger for cybersikkerhet?

Brannmur for alle bedriftsstørrelser

SonicWALL tilbyr egne brannmurer for SMB og kontorfilialer, i tillegg til brannmurer for tusenvis av brukere. Systemet i alle modellene er det samme, den store forskjellen ligger i kapasiteten. Det betyr at brannmurene for små og mellomstore bedrifter gir samme beskyttelse som variantene for store selskaper. Systemet består av fysiske bokser, der du får beskyttelse mot tyveri og ødeleggelse av data. En brannmurløsning fra SonicWALL gir deg:

Dyptgående kontroll av nettverkstrafikk

Kapasitet tilpasset ditt behov

SSL- og VPN-muligheter

Driftssikker maskinvare eller virtuelle løsninger

Meget god service og support

Kontinuerlige oppdateringer fra SonicWALL, så lenge årlig vedlikehold er opprettholdt

Tilgang til et verdensomspennende sikkerhetsnettverk, som oppdaterer brannmuren når de ser trusler andre steder

Fleksibel, tilpasset og med tett oppfølging

SonicWALL er en fleksibel brannmur, og du velger selv hvilke grader av sikkerhet du ønsker å ha. Trusselbildet endrer seg hele tiden. Brannmuren din må «endre» seg i takt med dette. 

Som din rådgiver vil SNORRE data sette opp gode sikkerhetspolicyer, slik at dine medarbeidere trygt kan åpne og redigere filer eller se e-post på mobilen eller datamaskinen. Vi følger opp og sørger for at din brannmur er oppdatert til å løse sikkerhetsutfordringene. 

SNORRE data kan brannmur

SNORRE data setter opp systemet som passer best for deg. Vi vil gå gjennom dine sikkerhetsbehov, og gi deg et uforpliktende tilbud som er tilpasset din bedrift.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.