Visste du at hackere elsker norske foretak? I 2018 ble over 5000 norske selskaper angrepet, og grunnet utdaterte sikkerhetstiltak antas det at dette tallet vil firedobles innen 2021. Det betyr at din bedrift kan være i faresonen dersom du ikke implementerer gode sikkerhetstiltak. Men hva innebærer egentlig det? 

SNORRE data gjør tiltak som er tilpasset ditt selskap. 

Les også: Avansert virusutrydding – Cylance 

cybr

Avansert cybersikkerhet til en brøkdel av prisen

For å beskytte din bedrift må dine sikkerhetsløsninger være toppmoderne, og laget for å takle fremtidens trusler like godt som de vi allerede vet om. Det handler om fire hovedelementer:

Å sikre trafikken og kommunikasjonen inn og ut av nettverket gjennom en brannmur

Sikkerhet på endepunktet – altså på klienten, PC-en eller serveren

Sikkerhetsaspektet i tjenestene du bruker – på e-post eller i annen programvare

Sikkerhet og sikkerhetskopier av dataene du produserer

SNORRE data kan passivt overvåke dette, og sende deg sikkerhetsrapporter på månedsbasis. Vi legger inn følere i ditt system på alt fra e-postsikkerhet til brannmur, slik at du ser hvor mange angrep du har fått – og som vi har eliminert. 

cybersikkerhet

Cybersikkerhet tilpasset alle bedriftsstørrelser

Prosessen starter med å avdekke helsetilstanden på nettverket ditt gjennom en analyse. Da avdekker vi avvikene, og utbedrer dem slik at du får et «friskmeldt» nettverk. Deretter kobler vi opp overvåkningssystemet. 

Våre Cybr-pakker

Vi stiller høye krav til oss selv for å levere de beste tjenestene for våre kunder. SNORRE data ivaretar selskaper i alle størrelser, og etter 28 år i bransjen vet vi hvor viktig det er å tilpasse tjenestene etter ditt behov. 

SNORRE data kan cybersikkerhet

Ta kontakt i dag dersom du ønsker mer informasjon, eller en sjekk av ditt system.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.