Digitalt kontor forutsetter gode digitale sikkerhetsløsninger. Uavhengig av bedriftsstørrelse, vet vi at virusangrep på e-post vil forekomme. Spam, søppelpost og svindelmailer forekommer på daglig basis uansett – det må du være forberedt på.

epost skriver på bærbar mac

En undersøkelse gjort av Proofpoint viser at kun 15 prosent av det som tikker inn i e-postklienten din er reelle jobbmailer. Hvor godt fanger ditt sikkerhetssystem opp disse? 

Les også: Cybersikkerhet gjennom avansert anti-virus

Toppmoderne virusbekjempelse for e-post

Vi samarbeider med Proofpoint for å eliminere trusler på e-post. Disse truslene blir mer og mer avanserte, og krever ekstra verktøy for å avdekke. Med Proofpoint får du blant annet:

Sjekk av spam-poster

Rapporteringsverktøy

Innholdsfiltrering

E-postkryptering

SoMe-beskyttelse

Lenkesjekking – URL Defence

Ingen fare for videresending

email notificstion

Vær trygg når du laster ned vedlegg

Selv med gode samhandlingsverktøy som Trello og Slack, sendes mange vedlegg fremdeles over e-post. Det inngår selvfølgelig også i Proofpoint, der du får to nivåer av vedleggsskanning. Proofpoint vil da avdekke følgende:

Kjente vedlegg

Vedlegg noen andre allerede har fått og rapportert inn.

Sandboxing

Vedlegg som åpnes et annet sted før du selv åpner det. Er det OK, kan vedlegget åpnes.

Tilgjengelig e-post selv under krise

Hvis du først skulle rammes av et avansert angrep over e-post, kan det ha store konsekvenser for bedriften. Før du finner ut av problemet kan innboksen gå ned, eller oppleve ytterligere angrep som rammer flere enn deg selv. Her vil SNORRE data hjelpe deg med kontinuerlig overvåkning – og ikke minst oppsett av en Emergency Inbox. 

Det betyr at Proofpoint driver e-posten din i perioden innboksen din opplever nedetid. Vi vil også anbefale å ha en back-up-løsning for resten av systemene dine, men det kan vi sette opp for deg.

SNORRE data kan e-postsikkerhet

SNORRE data setter sammen de sikkerhetsproduktene som passer din bedrift best, basert på en behovsanalyse. Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon, slik at du er rustet mot fremtidens trusler over e-post.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.