Den beste partneren er den du har en stund

25.02.2014

Slik er det med IT også. Det er en fordel å kjenne hverandre godt, og vite hva som kreves for at hverdagene skal fungere.

Vi hos SNORRE data ønsker å ha langsiktige forhold til kundene våre. Det mener vi at begge parter er tjent med. Siden bedriften vår eies av oss som jobber her, er vi like interesserte som du er i å få til en god utvikling over tid.

En forutsetning for det er at vi kan gi deg upartiske råd og anbefale det utstyret som vi mener du er best tjent med, uavhengig av teknisk plattform. Vårt fagmiljø er like godt forankret i PC- som i Mac-miljøet. Vi er ikke avhengige av å selge en spesiell løsning fordi det er den vi kan levere.

Det innebærer at vi alltid må ha på plass de riktige sertifiseringene. Derfor har vi en egen dedikert person som er ansvarlig for kompetanseutviklingen hos oss. Vi prøver så langt vi kan å ha faste konsulenter på hver enkelt kunde, slik at du kan ta direkte kontakt med din konsulent. Det gir den beste problemløsningen.

Våre konsulenter fungerer både som rådgivere og som utøvende konsulenter som implementerer den løsningen vi sammen er kommet fram til. På denne måten sikrer vi at du får en systemløsning som du er fornøyd med på alle måter.

Vi er også opptatt av å være tydelige på det vi leverer. Du skal aldri være i tvil om hva du får fra oss, eller om hva det koster. Du får en fast pris, og den skal vi holde.