Digital signage spesialist

29.12.2011

Skal du informere, reklamere eller underholde, er digital signage en svært effektiv og spennende form for informasjonsdeling. Du kan velge en enkel storskjerm, eller et nettverk av mange skjermer.

SD Signage er en del av SNORRE data som jobber med helhetlige informasjonsløsninger som begeistrer og skaper gode resultater for våre klienter. Med Digital Signage kan du skape og levere budskap på en helt unik måte, samtidig som du skiller deg ut fra dine konkurrenter. Skal du informere, reklamere eller underholde, er Digital Signage en svært effektiv og spennende form for informasjonsdeling. Du kan velge en enkel storskjerm eller et nettverk av mange skjermer. Uansett er digital signage velegnet både i handel, helsesektor, internt i bedrifter eller på offentlige plasser.

Bruk av tekst, bilder, lyd, animasjon eller video skaper uendelige muligheter, og du kan selv styre og endre innholdet, slik at det blir mest mulig tilpasset ditt publikum og dine kampanjer. På den måten har du hele tiden kontroll over både distribusjon og budskap, og kan skreddersy innhold etter plassering og målgrupper. Digital Signage er en kostnadseffektiv form for markedsføring, da det er snakk om en engangsinvestering som kan benyttes på utallige måter i en årrekke, samt at man kan gjenbruke allerede produsert materiell.

SNORRE dekker hele Norden

Vi er forhandler og Pro Partner for Omnivex og leverer løsninger i hele Norden. Vi leverer alle elementer i en digital signage løsning.

SNORRE data, Jakob Hatteland Vision og Ludens Reklamebyrå utgjør en konsolidering av aktører som kanskje er den mest unike i vår bransje. Vi lager høy verdi for våre klienter.