Trådløse AV-løsninger er alltid anbefalt på et møterom, uansett størrelse. Installasjonen er enklere fordi du trenger vesentlig mindre AV-kabling – det er tidkrevende å legge, og derav dyrt. I mange tilfeller trenger man heller ikke fordyrende kontroll og styringsløsninger, som gjør møterommet ditt brukervennlig å bruke. 

trådløst moterom

Det finnes mange trådløse løsninger for møterom, men få løsninger er gode nok teknisk, samtidig som det er driftssikkert og kompatibelt med maskiner som skal kobles til. Her vil vi hjelpe deg med det du trenger for å få møterommet som passer ditt behov, eller rådgi deg om du trenger noe større.  

Fleksibelt system med god responstid

Gode trådløse løsninger gir deg også høy responstid. Det er tiden det tar fra du gjør en handling – en musbevegelse eller en inntasting - til det vises på skjermen eller lerretet. Mange løsninger kan føles unaturlige og vanskelige å bruke, fordi det går for lang tid til noe skjer. Årsaken til dette er at responstiden er for dårlig. 

Trådløst møterom

Samtidig må systemet både være fleksibelt og enkelt å bruk. Flere bør kunne være tilkoblet samtidig, og med enkle grep velge hvem som viser eller deler skjerm. Tilkobling og igangsetting av systemet bør også være enkelt, uten rom for misforståelser. Har du for eksempel en interaktiv skjerm med touch-funksjon på møterommet, må også det trådløse systemet støtte dette om man ikke skal kable. 

Les også: Huddle Room 

Solid leverandør av møteromsløsninger

SNORRE data har mange års erfaring med å levere trådløse møteromsløsninger, som ivaretar dine behov gjennom et knippe nøye utvalgte produsenter. Vi kan levere alt fra enkle, trådløse møterom, til Huddle Rooms og større møterom med høy funksjonalitet basert på trådløse løsninger.

SNORRE data kan trådløse møterom

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat eller mer informasjon om trådløse møterom.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.