Ønsker dere informasjon om når nye videoer legges ut, funksjoner dere ønsker at vi skal lage video på, kurs i eller mer generell informasjon om Microsoft Office 365, er det bare til å kontakte oss gjennom kontakt skjemaet under

Gratis Teams lisenser

I forbindelse med Covid-19 pandemien har Microsoft gitt oss som partner mulighet til å gi ut prøvelisenser som inkluderer Microsoft Teams-tilgang i inntil 6 måneder.

Ta kontakt med oss for mer informasjon

Introduksjon av ProofPoint

ProofPoint er i dag den markedsledende sikkerhetsløsningen for e-post. Hvorfor er e-postsikkerhet så viktig, og hvordan kan ProofPoint øke sikkerheten i din e-posthverdag? I denne videoen forteller vi om det, og viser hvordan løsningen behandler spam fra et brukerperspektiv.

OneDrive for Business: Tips for å bruke OneDrive til å be om filer

Her finner du et tips om en funksjon i OneDrive for business ikke så mange er klar over. Denne viser hvordan du kan sende en forespørsel til noen i og utenfor organisasjonen om å få en fil overført fra dem til deg i OneDrive.

Microsoft Planner: Introduksjon til bruk av Microsoft Planner

I denne filmen får dere en kort innføring i hvordan man kan bruke Microsoft Planner som er et digitalt planleggingsverktøy som følger med Microsoft Office 365 og kan integreres i Microsoft Teams.

Microsoft Teams: Introduksjon til digitale møter og møteplanlegging

Dette er en kort introduksjonsfilm der vi ser på opprettelse og invitasjon til et digital Teams møte, samt funksjonalitet i Teams under et møte. Dette krever at man har ett Office 365 abonnement.

Microsoft Team: Introduksjon til bruk av chat og Teams-kanaler

Dette er en kort introduksjon til bruk av a chat og teams kanaler i Microsoft Teams. Dette krever at man har ett Office 365 abonnement.

Microsoft: Tilganger og installasjon

Her viser vi hvordan du får tilgang til og installerer Microsoft Teams på din maskin gjennom Office 365. Dette krever at man har ett Office 365 abonnement.

Microsoft Teams-webinar

SNORRE data og Kreasjon holdt 1. april i år et webinad om bruk av Microsoft Teams for bedrifter i Romerike. Hele 200 deltagere meldte seg på og fulgte seminaret. Under får du en god introduksjon til Microsoft Teams. Vi håper det er til nytte.

SNORRE data kan hjelpe med opplæring

Vi har lang erfaring med implementering av programvare, og bistår alltid med opplæring til våre kunder.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.