Det er viktig å føle seg forstått når du outsourcer IT-løsningene dine. Du må føle deg trygg på at vi har forstått firmaets fokusområder, slik at vi kan rådgi deg og finne de beste løsningene for din bedrift - enten det gjelder datasikkerhet eller Microsoft-løsninger

IT-rådgivning

Hos SNORRE data vil vi være mer enn en leverandør. Våre IT-konsulenter ser jevnlig etter nye IT-ordninger som kan effektivisere din arbeidshverdag – de har ditt beste i tankene.

Les også: Serverdrift 

Sterk fagkunnskap innen IT

IT-konsulentene hos SNORRE data har bred kunnskap på sitt felt. Vi har full kompetanse på både Apple- og Windows-systemet, for å gi deg gode, nøytrale råd om hva som passer best for din bedrift. IT-konsulentene våre har spisskompetanse innenfor mobilitet, serverromløsninger, virtualisering, database, nettverk, og IT-sikkerhet. De kan gi deg strategiske råd knyttet til:

Strategi

Styring

Implementering

Forbedring

Endring

it rådgiver

Erfaring gir effekt

Konsulentjobben handler om erfaring, kunnskap og innsikt. Det vet vi godt. SNORRE data er stolte av våre dyktige IT-konsulenter, som har utviklet bred kompetanse gjennom mange års erfaring i IT-faget

IT-rådgiverne forstår hvordan din bedrift tenker; de vil implementere IT-systemer som gjør at dere får utnyttet deres fulle potensial. Utstrakt erfaring, sammen med kunnskap om metodikk, teknologi og forretning, gjør det mulig å sikre fremdrift i prosesser.

Høyere lønnsomhet

Noen ganger er det store endringer som skal til. Kanskje nettsiden trenger nytt design, ny webserver eller kanskje du har en treg publiseringsløsning? Våre IT-eksperter analyserer seg frem til riktig valg, slik at din bedrift kan få bedre innsikt og økt lønnsomhet.

Vi har kompetanse til å kvalitetssikre prosjekter, samt gi en profesjonell vurdering av oppnådd resultat.

Skal du for eksempel slå sammen to bedrifter, eller trenger en ny teknologisk plattform, kan vi gi deg verktøyene som sikrer suksess.

SNORRE data kan IT-rådgivning

Våre IT-konsulenter gir deg god og reflektert rådgivning.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.