HPE ML30 Generasjon 10 er førstevalget for mange, og ikke uten grunn: Den kjører blant annet siste generasjons Intel-prosessor, og er en av verdens sikreste servere. I tillegg er den godt egnet for såkalte hybridmiljøer, som bruker både lokal server og skytjenester

Nå får du den klar for installasjon til 42 500 kroner, eller fra 860 kroner i måneden over fem år. I tillegg tilbyr vi innbyttepris på din gamle server - les mer om dette lenger ned.

server hpe

Sikkerhet og skalerbarhet er nøkkelordene for HPE ProLiant ML30 Gen10-serveren. Ta kontakt om du vil vite mer.

Mangeårig ekspertise innen serverdrift

SNORRE data har lang erfaring med drift av HPE-servere, og tar gjerne oppgaven for deg om du ikke vil drifte den selv. Vår driftsavtale starter fra 2650 kroner i måneden for serveren. 

Ønsker du å vite nærmere om dette passer deg, hvor mye det vil koste å få dette installert hos dere eller har andre spørsmål relatert til ditt behov? Ta kontakt med oss, så vi kan avtale en gratis befaring hos dere av en teknisk konsulent.

Snorre hjelper til

Server med ytelse i Enterprise-klassen

HPE ProLiant ML30 Gen10-serveren er en kraftig, men likevel rimelig Tower Server - designet for små kontorer, fjernkontorer og avdelingskontorer. Her får du sikkerhet, pålitelighet og skalerbarhet til en lavere pris, og ytelse i Enterprise-klassen.

Hewlett Packard Enterprise bygger sikkerhet rett inni serveren, som gjør HPE ProLiant ML30 Gen10 til en av verdens sikreste servere.

Redundant strømforsyningsalternativ og opptil 8 SFF (Small Form Factor) hot plug-harddisker gir tilgjengelighet og fleksibilitet. Her kan du oppgradere med SAS-kontrollere, nettverkskort eller grafikkort idet virksomheten vokser. Du kan få overraskende mye ut av HPE ProLiant ML30 Gen10-serveren. 

Usikker på om dette er riktig alternativ for deg? Ta vår servertest, og se hvilke serveralternativer som finnes.

Finansiering og innbytte av din gamle server

HPE tilbyr et eget program for finansiering under Corona-tiden, som leveres av HPE Financial Services. Fokuset er å lindre noe av belastningen for moderne bedrifter i den utfordrende situasjonen vi er inne i. Her foreligger også et fortløpende innbytteprogram. Det gir deg mulighet til å gjenopprette verdien på ditt eksisterende HPE-utstyr, med et minimum av innsats. 

Hvis du eier ett eller flere av produktene som er relevante for dette programmet, og kjøpte det / dem innen kampanjeperioden, kan du bytte inn det gamle utstyret ditt. I praksis vil SNORRE data legge inn en kreditt på kjøpet, og prisen eller leien reduseres.

Ta kontakt med oss for å få en innbyttepris på din gamle server, eller for å vite mer om finansiering.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.