Logo Windows

Kjære kunde

11.09.2019

Supporten på Windows 7 operativsystemet for PC og Windows 2008 server operativsystemet for server fra Microsoft nærmer seg slutten.

Microsoft forpliktet seg til å tilby 10 års produktstøtte for Windows 7 da den ble utgitt 22. oktober 2009. Når denne 10-årsperioden avsluttes, vil Microsoft avbryte Windows 7-støtte slik at de kan fokusere på å støtte nyere teknologier og gode nye opplevelser.

Datoen Microsoft avslutter support på Windows 7 vil være 14. januar 2020.

Etter det vil teknisk assistanse og programvareoppdateringer fra Windows Update som hjelper til med å beskytte din PC ikke lenger være tilgjengelig for produktet. Microsoft og SNORRE data AS anbefaler på det sterkeste at du flytter til Windows 10 en gang før januar 2020 for å unngå en situasjon der du trenger service eller support som ikke lenger er tilgjengelig.

14. januar 2020 stopper også Microsoft sin support på Windows 2008 og Windows 2008 R2 server operativ system. Vi anbefaler derfor at deres server oppgraderes til et nyere server operativsystem slik at deres servere fortsatt er støttet av Microsoft og at fremtidige funksjon og sikkerhetsoppdateringer fortsetter. Alternativt se på andre måter å drive deres tjenester som kjøres på deres server eller servere i dag.

Ta gjerne kontakt med din kundekontakt eller vår salgsavdeling på salg@snorredata.no for mer informasjon og/eller for å høre hvordan vi i SNORRE data kan hjelpe dere på best mulig måte i denne overgangen.

Info