Nyhetsbrev Hosting

23.09.2013

Du har hørt om skytjenester, men hva er det egentlig?

Skytjenester er en del av den nye IT-hverdagen. I praksis betyr det at dine data lagres på datasentre hos forskjellige leverandører, avhengig av hvilke tjenester du velger å bruke på PC, mobil og nettbrett. Enkelt sagt: Skyen = Internett. Og fordelene er mange og store.

For deg som bruker handler det om å finne en leverandør som du føler deg trygg på. Som din leverandør av skytjenester tilbyr vi deg enkelhet; du slipper å skaffe deg servere, som er en stor kostnad! Det er vi som ordner med oppdateringer og vedlikehold, og det er vi som gir deg tilgang til all programvare som du trenger.

Hos SNORRE Data kommer tryggheten ved skytjenestene først. Skulle en maskin hos deg kollapse vil dine data fortsatt være sikre og tilgjengelig i skyen. Det gjør også at mobiliteten øker, du har tilgang til alt du trenger uansett om du er på jobben eller et helt annet sted.

Vil du vite mer om hvordan dette kan fungere i praksis for deg, ta kontakt med oss i SNORRE Data.

Office med flere muligheter

Du kjenner Microsoft Office. Nå kommer Office 365, Microsofts løsning som fungerer på smarttelefoner, nettbrett og i skyen.

All funksjonalitet i programmene er fortsatt der, men i tillegg får du nye muligheter. Den største forskjellen
er kanskje at Office nå er tilgjengelig på PCer der Office ikke er installert fra før. Derfor kan du nå alltid nå frem til dine viktige filer, uansett hvor du er og hva du bruker til daglig.

Det du trenger for å ta de nye mulighetene i bruk er en leverandør som kan drifte dette for deg. Vi i SNORRE Data kan hjelpe deg med å finne den optimale løsningen.

IT-systemet ditt blir antagelig bedre hvis du kvitter deg med det

Det er stadig flere bedrifter som oppdager at de kan få bedre og sikrere IT-funksjoner med Hosting. Det vil si å flytte serverne ut av huset og la eksterne IT-folk ta ansvaret.

Det koster mindre. Samtidig får du tilgang til de nyeste og beste løsningene, som det ikke er økonomisk forsvarlig å anskaffe på egen hånd.

Du vil aldri trenge å gjøre store nyinvesteringer i IT fordi nye løsninger skal tas i bruk. Kostnadene er forutsigbare og enkle å budsjettere.

Sikkerheten blir bedre når serveren er plassert i et sertifisert datasenter med avanserte backup- og sikkerhetsrutiner. Hvis noe likevel inntreffer er det alltid kvalifiserte folk tilstede for å løse problemet umiddelbart.

Hvis du har egne IT-medarbeidere kan de fokusere mer på hvordan IT-systemene kan brukes til å øke bedriftens konkurranseevne, og mindre på at de skal virke. For det kan vi ta oss av.

Vi i SNORRE data byr gjerne på noen gratis konsulenttimer for å se om dette er en løsning som vil gi fordeler hos deg. Snakk med oss om Hosting.