Office og Microsoft 365-drift

Office og Microsoft 365-drift

07.02.2020

Med introduksjonen av Microsoft sine skybaserte tjeneste Office 365 for noen år siden og nå i senere tid Microsoft 365 så ser vi at flere og flere bedrifter ikke trenger en lokal server for tjenester som epost, filserver, domene kontroller osv. lenger. Tjenestene dekker det meste av behovene relatert til IT som bedrifter har. Ved å fjerne den lokale serveren har heller ikke bedriften behov for server drift tjenester som vi i SNORRE data har levert til mange av våre kunder de siste 10-15 årene.

Det ikke alle vet er at selv om tjenester som tidligere har ligget på lokal server, nå ligger i skyen med Office/Microsoft365, så er behovet for kompetent drift og support av dette fortsatt nødvendig for de fleste. Og selv om disse Microsoft-tjenestene dekker mange av bedriftens IT behov, så er det visse aspekter innenfor sikkerhet, backup og klient/PC administrasjon som mangler i disse tjenestene.

Vi SNORRE data har derfor satt sammen pakker bestående av disse Microsoft-tjenestene og andre 3 parts systemer som kompletterer Microsoft sin Office og Microsoft 365 tjenester på en meget god måte. Dette er igjen bundlet med driftstjeneste på disse plattformene fra vårt eget driftssenter som har lang og kompetent erfaring. Vi kaller dette Office og Microsoft 365 drift.

Ved å benytte dette fra oss, så har våre kunder fortsatt den kompetansen som trengs for en god og stabil utnyttelse av disse skybaserte tjenesten og ikke minst en kompenten IT partner bedriftens brukere kan henvende seg til når det oppstår problemer.

Benytter du Office/Microsoft 365 i dag eller vurderer å bruke dette, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat med oss om disse tjenestene.