IT-bransjen har hatt sine opp- og nedturer, men SNORRE data har siden starten hatt en jevn vekst og en sunn utvikling. Vi er i dag en solid bedrift som omsetter produkter og tjenester for 52 millioner kroner i året. 

Vi har i nærmere 30 år etablert langsiktige og gode kundeforhold med fokus på kompetanse, høy servicegrad, personlig kontakt og gunstige priser.

Les også: - Vi skal være kundens sterkeste rådgiver 

om oss

Vi er med hele veien

Nye IT-systemer er ofte en stor investering for en bedrift, og SNORRE datas konsulenter fungerer både som rådgivere i prosjektet og som utøvende konsulenter som implementerer løsningen vi sammen er kommet fram til. På denne måten sikrer vi at kunden ender opp med en systemløsning som de er fornøyd med på alle måter. 

Vi prøver så langt det er mulig å bruke faste konsulenter på hver enkelt kunde, slik at man kan ta direkte kontakt med sin konsulent, og at problemet som har oppstått blir løst raskt og effektivt.

Med de ansatte inn i fremtiden

Våre ansatte har en unik kompetanse og brenner for sine fagfelt. I 2010 overtok de deler av aksjene i selskapet, noe som gir bedriften en stor fordel på flere områder. Med 75,7 % eierskap vil de ansatte bidra til å videreutvikle selskapet i en positiv retning. Dette vil også være med på å skape en bedre hverdag for kundene våre.

Kompetansebedrift

For oss er det viktig å være oppdatert med riktig kompetanse til enhver tid, slik at vi kan gi best mulig råd til våre kunder. For å løse våre kunders problemer må de riktige sertifiseringene være på plass. Vi har derfor en person som er ansvarlig for selskapets kompetanseutvikling. 

Dette gjelder både for våre konsulenter og for salgsavdelingen.

Disse stoler på oss

lillestrøm
foodman
barnas hus
normann
ROAF

SNORRE data kan IT-faget

Etter mange år i IT-bransjen, vet vi hva som fungerer for ulike bransjer og bedriftsstørrelser. Ta kontakt med oss, og vi bistår deg me det du trenger.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.