Microsoft teams og Snorre data

Oppnå mer sammen med Microsoft Teams, med riktig plan og kompetanse

17.01.2020

Er økt samhandling, bedre kommunikasjon og en mer effektiv organisasjon interessant for ditt selskap? Da kan Microsoft Teams være er riktig og viktig verktøy for dere.

SNORRE data i samarbeide med vår partner Kreasjon kan bistå dere på alle nivåer av teknisk implementering, planarbeid, strategi og kompetanse heving, slik at innføringen og utnyttelsen av Team som et samhandlings og kommunikasjonsverktøy blir god. Våre konsulenter og pedagogiske rådgivere vil kunne hjelpe dere til en god start og mer optimal utnyttelse av Teams.

Microsoft selv sier blant annet dette om Microsoft Teams.

«Oppnå mer sammen med Microsoft Teams»

«Oppdag hemmelighetene bak et suksessfullt teamarbeid»

«Det finnes ingen grenser for hva dere kan oppnå når dere har et sted dere kan opprette og ta beslutninger som et team. Med Teams samles alt i et delt arbeidsområde der dere kan chatte, ha møter, dele filer og arbeide med forretningsapper.»

Med introdusering av Teams har Microsoft utviklet et verktøy som har et stort potensial for gi dere akkurat dette. Noen forutsetninger må allikevel på plass for å oppnå dette.

En gjennomtenkt plan, strategi og kompetanse heving er noen av disse forutsetningene som vi på det sterkeste anbefaler at våre kunder har fokus på før man tar Teams i bruk. En annen forutsetning er at man ikke ser på Teams bare som er erstatter for Skype for business. Ja det er det også, men innført på en riktig måte, så er det veldig mye mer enn dette.

Implementering og bruk av Teams er dessverre ofte en mer negativ affære enn positivt om man ikke gjør dette på riktig måte og kanskje ikke forholder seg til forutsetningene over.

Noen ganger holder det kanskje med et brukerkurs eller to for å komme i gang, men ofte bør starten være av mer planmessig og strategisk art for å få en riktig og god start med Teams.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.