Referanser

anite

«SNORRE data har den kunnskapen vi trenger!»

Kunnskapsbyen Lillestrøm er et fellesskap der mer enn 120 medlemsbedrifter samarbeider om næringsutvikling og en kunnskapsdrevet byutvikling. Her finnes landets fremste forskningsmiljø på områdene miljø og fornybar energi, med 17.500 ansatte og 17.000 studenter. En av våre viktige oppgaver er å skaffe gode møteplasser – både fysiske og digitale. Som en del av dette har […]

«SNORRE data har den kunnskapen vi trenger!»
sigurd1-245x245

«Starten på Office 365 for oss var at vi fikk fiberkabel!»

FoodMan er en mellomstor bedrift med 35 ansatte. Vi produserer og pakker næringsmidler for andre. Samarbeidet vårt med SNORRE data begynte i all enkelhet da vi fikk fiberkabel, som gjorde det mulig å sette noen tjenester ut. Det første vi gjorde var å la SNORRE ta backupen, og det fungerte fint. Men vi hadde en […]

«Starten på Office 365 for oss var at vi fikk fiberkabel!»
barnashus_ref_pic1

«Når du vokser fra 3 til 30 lokasjoner på 6 år trenger du både fleksibilitet og stødighet.»

Barnas Hus er en ledende faghandel innenfor klær og utstyr til barn og baby, og vi har butikker over hele landet. I tillegg har vi salg gjennom vår nettbutikk. Vi forhandler kjente merkevarer og distribuerer Reflex eksklusivt i våre kjeder. Hovedkontoret ligger på Helsfyr i Oslo. I 2006 hadde vi bare tre butikker, og ganske […]

«Når du vokser fra 3 til 30 lokasjoner på 6 år trenger du både fleksibilitet og stødighet.»
normanolsen_ref_pic

«SNORRE data er dataavdelingen vår»

Normann Olsen Maskin AS er et av Norges eldste maskinselskap, etablert allerede i 1933. Vi importerer maskiner og utstyr fra hele verden til bygg- og anleggsbransjen i Norge. Selskapet har egne salgs- og serviceanlegg på 4 steder i Norge. I tillegg har vi kontraktsfestede salgs- og serviceavtaler over hele landet. SNORRE data er dataavdelingen vår. Vi […]

«SNORRE data er dataavdelingen vår»

Noen av våre kunder

roaf

ROAF

Bransje: Avfall og gjenvinning Nedre Romerike.
Besøk: www.roaf.no
ROAF er et interkommunalt avfallsselskap for kommunene Enebakk,
Fet, Gjerdrum, Lørenskog, Nittedal, Rælingen, Skedsmo og Sørum

ob1

O.B. Wiik

Bransje: Telt, presenninger og plasthaller.
Besøk: www.obwiik.no
O.B. Wiik utvikler, produserer, leier ut og selger plasthaller og stålhaller som blant annet kan brukes som lagerhaller og produksjonshaller, men vi er nok like kjent for våre telt, presenninger og arrangementsløsninger. O.B.Wiik leverer alltid høy kvalitet til konkurransedyktig pris.

nortekk

Nortekk AS

Bransje: Taktekking – Takarbeid Nedre Romerike.
Besøk: www.nortekk.no
Nortekk AS er totalleverandør av arbeider innenfor tak, membran og blikkenslager til boliger, industribygg og forretningsgårder, arbeid utføres i hele Oslo og Akershus.

lik

Lørenskog Ishockeyklubb

Bransje: Idrettslag og -klubber Nedre Romerike
Besøk: www.lik.no
Lørenskog Ishockeyklubb (stiftet 1963) er en ishockeyklubb fra Lørenskog i Akershus, som spiller sine hjemmekamper i Lørenskog Ishall.

kunnskapsbyen

Kunnskapsbyen Lillestrøm

Bransje: Foreninger og forbund – Interesseorganisasjoner Nedre Romerike
Besøk: www.kunnskapsbyen.no
Kunnskapsbyen Lillestrøm består av mer enn 120 medlemsbedrifter som samarbeider om næringsutvikling og en kunnskapsdrevet byutvikling.

multiconsult

Multiconsult

Bransje: Rådgivende ingeniører – Bygge- og anleggsteknikk.
Besøk: www.multiconsult.no
Multiconsult er et av Norges og Nordens ledende miljøer innenfor rådgivning og prosjektering. Vår samlede kompetanse spenner over et bredt spekter av fagfelt. Dette gjør oss i stand til å ta totalansvar for komplekse prosjekter innenfor olje og gass, bygg og eiendom, industri, samferdsel, energi og miljø.

veidekke

Veidekke Eiendom AS

Bransje: Boligutvikling.
Besøk: www.veidekke.no
Veidekke Eiendom AS driver eiendomsutvikling, herunder kjøp av tomter og eiendommer for utbygging til boliger.

tyrili

Tyrilistiftelsen

Bransje: Rusbehandling.
Besøk: www.tyrili.no
Tyrilistiftelsen tilbyr behandling og oppfølging av rusmiddelavhengige innenfor spesialisthelsetjenesten, barnevernstjenesten og kommunale tjenester.
Vi tilbyr individuelt tilrettelagt behandling og oppfølging i fellesskap med andre.