sigurd1-245x245

«Starten på Office 365 for oss var at vi fikk fiberkabel!»

14.04.2016

FoodMan er en mellomstor bedrift med 35 ansatte. Vi produserer og pakker næringsmidler for andre. Samarbeidet vårt med SNORRE data begynte i all enkelhet da vi fikk fiberkabel, som gjorde det mulig å sette noen tjenester ut.

Det første vi gjorde var å la SNORRE ta backupen, og det fungerte fint. Men vi hadde en server som var satt opp på en uheldig måte, og var ustabil og trøblete. Det blir fort problemer i en produksjonsbedrift når alt ligger på den samme serveren, og den må restartes flere ganger i uka!

Derfor ble neste jobb for SNORRE å foreta en servermigrering, og strukturere server og nettverk så det ble pålitelig. Vi har overlatt all drifting til dem, og har et veldig godt samarbeid. De har kompetansen og vet hva akkurat hva som skal til hos oss. Så kan vi konsentrere oss om det vi lever av.

Nyeste forbedring er at vi har tatt i bruk Office 365 og satt ut e-posttjenesten. Ved å slå sammen to ulike tjenester, hosted exchange og volumlisenser, til én tjeneste og én leverandør får vi et enklere og bedre opplegg. SNORRE har gjort også denne overgangen smertefri, vi er veldig fornøyd!

Sigurd Aas,
FoodMan AS