Ds avspillere
skjermer_orange Signage Ds avspillere

Ds avspillere

På lik linje med public display-skjermer, finnes det PCer som er bygget for digital signage. Dette er maskiner som fra bunnen av er bygget opp til formålet. Disse maskinene er beregnet til å være i drift 24/7 under de aller fleste arbeidsforhold.

Anvendelig og sikkert i drift

Maskinene har en formfaktor som er egnet til montering stort sett hvor som helst. Tilkoblingsmulighetene er også tilpasset til både å støtte flere skjermer og administrasjonsmuligheter. Komponentene er valgt med omhu, slik at maskinen takler godt alle typer visninger om det skulle være mye og kraftig grafikk til behovet for rask prosessering og driftssikkerhet.

Omnivex Moxie er helt uavhengig maskinvare, og man kan benytte hvilken som helst egnet PC fra alle produsenter som kjører et Windows-operativsystem. Er man likevel opptatt å ha en meget driftssikker og tilpasset maskin, bør man vurdere en digital signage-avspiller som er bygget for formålet.

Den beste plattformen

SD Signage har valgt ut digitale signage-maskiner fra blant annet I-Base, som etterkommer alle krav til gode maskiner for dette formålet. Ved å velge en I-Base Signature Book, kan man være sikker på at man har den beste plattformen i bunnen for et godt digital signage-nettverk av avspillere