Moxie portal
skjermer_orange Signage Moxie portal

Moxie portal

En av suksessfaktorene i et digital signage-system er at man enkelt kan endre og administrere innholdet på skjermene sine. I tillegg til Omnivex Moxies mange måter å gjøre dette på, har SD Signage som den første i verden utviklet en egen webportal for enkel administrasjon og distribusjon av innhold.

Funksjonelt og brukervennlig

Dette gir ytterligere god funksjonalitet til systemet, og nye muligheter for administrasjon av innhold. Ved å benytte en nettleser kan man få tilgang på sine skjermer og utføre enkel administrasjon av innholdet. Systemet er utviklet til å støtte plattformer som standard PC, nettbrett, smarttelefoner osv., som igjen gjør at man kan utføre administrasjon stort sett hvor enn man er. Brukerterskelen er også meget lav slik at stort sett alle kan enkelt komme i gang og bruke dette verktøyet.

Moxie portal kommer i en standard utgave, men vi kan enkelt tilpasse portalen til spesifikke behov og design slik at det passer for akkurat deg.

Vi er allerede i gang med utvikling av versjon 2 av denne portalen, og brukere av denne vil med den nye versjonen se ny og spennende funksjonalitet, samt nye måter å utføre administrasjon av sitt innhold på.

Ta kontakt med oss for en demonstrasjon av Moxie portal.