Omnivex datapipe
skjermer_orange Signage Omnivex datapipe

Omnivex datapipe

Dynamiske data har en sentral rolle i dagens digital signage-nettverk og tar mange former, inkludert nyhetsoverskrifter, værmeldinger, finansielle data, interne bedriftsdata og interne direktemeldinger osv. Anskaffelsen og distribusjonen av disse dataene er ikke bare viktig for videresending av informasjon til seerne, den kan også brukes til å utløse innhold.

Alltid tilgjengelig

Omnivex DataPipe 3 er den komplette data management-løsningen. I forbindelse med andre Omnivex data-innsamlings- og -distribusjonsprodukter, tilbyr Omnivex DataPipe 3 evnen til å gjøre data tilgjengelig fra nesten hvilken som helst kilde slik at den kan distribueres og vises, eller til å utløse innhold.

Omnivex DataPipe 3 fanger opp, og distribuerer data over et nettverk og gir brukere tilgang til å dele interne data og meldinger, samt sanntids informasjon fra eksterne kilder.

Omnivex DataPipe 3 består av to komponenter. Omnivex DataPipe 3 Server som er det sentrale oppsamlingspunkt eller «hub» for all dataaktivitet i nettverket. Omnivex DataPipe 3 Klienter kobler til Omnivex DataPipe 3 Server via TCP / IP, slik at brukerne i nettverket kan bidra med data til alle andre brukere, og til eventuelle tilkoblede Omnivex Moxie-avspillere.

Dynamiske endringer

Omnivex DataPipe 3 kan direkte distribuere data fra kilder som støtter Windows ® DDE (Dynamic Data Exchange) protokoll. Data blir lagt inn og vises i et enkelt regnearks-format og forvaltes på flere, bruker-navngitte ark. Når data er lagt inn av en bruker eller dynamisk endret av kilden, er endringen «presset» til alle tilkoblede klienter og Omnivex Moxie-avspillere.