Omnivex moxie
skjermer_orange Signage Omnivex moxie

Omnivex moxie

Markedets beste digital signage-løsning gir deg muligheter å kommunisere på en måte ingen andre systemer kan. Mulighetene har aldri vært større, men likevel har det aldri vært enklere! Om man bare enkelt skal informere sine kunder eller ansatte, eller bygge et avansert, interaktivt informasjonssystem, gir Omnivex Moxie deg muligheten. Basert på over 20 års erfaring, er dette systemet meget komplett på alle områder.

Moxie introduserer sann dynamisk grafikk til riket av digital signage. Moxie-grafikk kan skaleres til å passe hver enkel skjermoppløsning og gjengis i sanntid, og er i stand til å endre ethvert aspekt av innholdet på sparket. Programvarens til å bestemme hva som skal presenteres, basert på intern og ekstern informasjon, sparer timer med omarbeiding av innhold, eliminerer omfordelingskostnader og gir øyeblikkelige oppdateringene for å øke verdien av meldingene dine.

Omnivex moxie gir deg mye frihet

Moxie lar deg opprette flere grafiske lag på ikke-rektangulære flater, gruppere dem, rotere dem og orientere dem som du ønsker. Elementer eller grupper av elementer i en presentasjon kan lett flyttes til andre design ved å klippe og lime. Når du designer innholdet ditt, kan du zoome inn for å fange de minste detaljer, og zoome ut for å se det store bildet for å spare tid under produksjonen av layout. Du kan designe og sette inn egendefinerte animasjoner hvor du ønsker eller koble denne til en data verdi, slik at den dynamisk endrer utseende basert på interne eller eksterne forhold.

Noen parametre, for eksempel størrelse, plassering, gjennomsiktighet og farge kan knyttes til sanntidsdata, så informasjonen kan vises og endres basert på aktuelle hendelser. Moxie-grensesnittet bruker det vel anerkjente menysystemet utviklet av Microsoft som tillater brukere å se effekten av en endring i et design ved å flyte over effekten, noe som reduserer tiden du bruker på å designe.

Brukervennlighet først

Brukergrensesnittet til Moxie kombinerer det praktiske og brukervennligheten som på en nettleser med kraften og hastigheten på en dedikert klient-applikasjon. En bruker kan få tilgang til systemet med fulle rettigheter og sikkerhet fra hvilket som helst punkt i nettverket. Med Moxie er brukeropplevelsen det samme overalt, med umiddelbar respons og full kontroll.

Moxie gir brukeren det den trenger, men kun med de verktøyene brukeren trenger. Dette betyr at man slipper å gå seg bort i masse menyer og verktøy man ikke trenger for å gjøre jobben. Grensesnittet gir deg også mulighet til å forhåndsvise alt innhold før dette sendes ut, som igjen betyr at man dramatisk øker produktiviteten og forbedrer kvalitetskontrollen.

Følger automatisk bedriftens regler

Moxie støtter bruk av intelligent innhold, ved at du kan merke innhold og steder med metadata. Moxies kraftige regelbygger tillater deg å definere vilkår for hva slags media skal spilles, automatisk basert på dine forretningsregler. Dette gjør at innholdet vet hvor og når det skal spilles av basert på gjeldende vilkår. Dette optimaliserer effekten, og eliminerer lange, manuelle planlagte operasjoner. Du bare tagger mediefilene dine, og Moxie vil bestemme hvor du skal spille det basert på betingelser du definerer.

I Moxies enkle kalenderbaserte planleggingsmodul, kan du enkelt planlegge og administrere kampanjene eller budskapene dine med et kjent og enkelt verktøy som du kjenner fra Microsoft Outlook eller lignende. Ingen spesiell opplæring er nødvendig, du bare legger til en kampanje i kalenderen for eksempel, og definerer frekvensen dette skal avspilles i.

For mer informasjon og/eller en demonstrasjon, ta kontakt med oss.