Public display
skjermer_orange Signage Public display

Public display

Med vårt Omnivex Moxie-system kan man benytte seg av nær sagt alt av visningsflater, det være seg en stor eller liten skjerm, LED-tavler, projektorer mot lerret, vegg eller glass, bygge skjermvegger eller andre spesialløsninger.

Det finnes i dag utallige flatskjermer på markedet i forskjellig størrelse, kvalitet og teknologi som de fleste er klar over. Det ikke alle tenker på er at disse skjermene er produsert til forskjellige formål og bruksområder. Noen skjermer er produsert for å stå på en kontorpult for å vise et skjermbilde til en bruker. Andre er produsert som TVer til å henge på veggen hjemme hos forbrukerne for å vise TV og film. Felles for disse produktene er at de ikke er laget for å stå på hele tiden og vise gode skjermbilder under alle forhold.

Skjerm er ikke bare skjerm

Public display-skjermer er ulik disse andre produktene på mange områder. Først og fremst er disse skjermene bygget for å vise informasjon til mange under de aller fleste forhold. Disse er bygget med komponenter slik at de kan stå på døgnet rundt over lang tid uten at det går ut over kvaliteten på bildet. Disse skjermene er også vesentlig mer lyssterke enn skjermer som vi har nevnt over. Dette betyr at disse kan benyttes under vanskelige lysforhold og likevel viser informasjon som vises godt.

De har også teknologi innbygget som gjør det mulig å seriekoble flere skjermer, slik at med kan vise ett skjermbilde fordelt over alle skjermene fra en kilde. Dette kan benyttes for eksempel hvis man skal sette opp en skjermvegg av flere skjermer. Public display-skjermer kommer i mange forskjellige størrelser, lysstyrker og tykkelser på rammen rundt selve skjermen, slik at du kan få den skjermen som passer akkurat til ditt bruk!

Strenge krav

Dersom du velger å kjøpe skjermer fra oss, kan du være sikker på at produktene holder de strenge kravene som settes, for å sikre at ikke du som kunde får den rette skjermen og at den tåler lang tids bruk uten å forringe bildekvaliteter og stabilitet. Uansett hvilken skjermkombinasjon som ønskes, om det er en enkel skjerm, skjermvegg eller en annen kombinasjon av visningsflate, så kan vi hjelpe deg.

Vi fører public display-skjermer fra produsenter som blant andre NEC og Hyundai.