Skjermbilde

Sikkerhetsseminar med Snorre Data 1 juni

30.04.2018

Dagens trusselbilde på endepunkter er større enn noen gang. Ransomware, malware og skadelig kode skaper store problemer og kostnader for mange bedrifter, som ofte oppdager at tradisjonell anti-virus ikke lenger leverer tilstrekkelig beskyttelse. Tradisjonell antivirus har gjennom mange år blitt til et lappeteppe av funksjonaliteter og sikkerhetsmekanismer.

Etter hvert som tiden har gått er antivirus-klientene blitt store og komplekse applikasjoner som konstant kommuniserer med skyen – trussel databasen med signaturer er blitt så stor at klienten ikke kan ha den lokalt.Cylance®PROTECT forutser og hindrer trusler i sanntid basert på kunstig intelligens (AI). Cylance redefinerer endepunktbeskyttelse ved hjelp av matematikk og maskinlæring, og stopper ukjente trusler uten behov for signaturer. De har trent sin matematiske modell over flere år for å kunne levere en klient som tar minimalt av systemressurser. Den matematiske modellen ligger på klienten og er derfor ikke avhengig av å være tilkoblet Internett.Vi viser deg hvordan dette fungerer live, hvordan gjennomføre en POC og hvordan kan Snorre Data kan hjelpe deg.

AGENDA

08:00 – 08:30 Registrering og frokost

08:30 – 09:00 Machine Learning – generelt om kunstig intelligens og hvordan AI oppdager og blokkerer cyberangrep – samt hvilken innvirkning en AI-drevet løsning vil ha for din virksomhet

09:00 – 09:30 CylanceProtect oppdager og blokkerer trusler andre sikkerhetsløsninger ikke klarer å stoppe

09:30 – 10:00 Hvordan gjennomføres en POC – Hvordan kan Snorre Data hjelpe deg?

Få en god frokost og en spennende agenda sammen med Snorre Data og sikkerhetsprodusenten Cylance.
Husk å være tidlig ute med påmeldingen, da vi har et begrenset antall plasser.

Skjermbilde2