Filserver
sky_orange Skytjenester Filserver

Filserver

Første skritt på veien mot en enklere arbeidshverdag, er å vurdere en filserver. Da har du alltid tilgang til personlige og felles filer fra kontoret hvor enn du befinner deg, såfremt du har nettilkobling. SD® File Server fungerer først og fremst som et lagringssted for alle i nettverket. Ved å plassere dokumenter, lydfiler, bilder, filer og databaser på en filserver, kan du enklere sende og finne alle filene du trenger.

Send filer raskt og enkelt

Har du opplevd å sende store vedlegg i en e-post, for så å oppdage at den ikke har kommet frem på grunn av filstørrelsen? Med SD® File Server kan du dele hele filer med hvem du vil, med noen få museklikk. Filserveren monteres som en lokal harddisk, men er også tilgjengelig på web. Du kan også få tilgang med alle DAV-klienter, samt mobiltelefoner og nettbrett. Brukere og gruppetilgang administreres via kontrollpanelet. Oppsettet er enkelt, og kan administreres av brukere uten IT-kompetanse.

Lar deg fokusere på bedriftens kjernevirksomhet

Som regel må bedrifter med filservere investere mye i form av kostbart utstyr og lisenser. Med Tornado File Server er alt dekket av et fast, lavt månedlig beløp. Lagringskapasitet og antall brukere vedlikeholder du fra kontrollpanelet. Serverdrift kan for både små- og mellomstore bedrifter bli en tidkrevende og kostbar affære. Husk: Det er et stort område, som krever høy kompetanse og løpende driftskostnader. Når du velger SNORRE File Server tar vi hånd om alt det driftsmessige for deg, slik at du kan fokusere på kjernevirksomheten – stort enklere blir det ikke!

Ta kontakt med oss i dag for å finne beste løsning for deg.