Microsoft Teams har allerede før Corona-krisen vært et viktig samhandlingsverktøy for flere bedrifter. I dag er det et av de viktigste bindeleddene mellom de ansatte, for å sikre bedre kommunikasjon og økt samhandling i bedriften. 

Vi i SNORRE data hjelper dere på veien, og sørger for at alt fra implementering til opplæring går som planlagt. 

Les også: Microsoft-løsning til din bedrift 

Trygg samarbeidspartner på Microsoft Teams

SNORRE data har tung kompetanse på effektiv bruk av Teams, og har også holdt webinarer for å øke effektiviteten hos norske bedrifter. Sammen med Kreasjon bistår vi dere på alle nivåer som trengs teknisk implementering, planarbeid, strategi og kompetanseheving.

Våre konsulenter og pedagogiske rådgivere er alltid tilgjengelige dersom dere trenger noe, og vil sørge for at dere får en optimal utnyttelse av teams. 

Effektiviser samarbeidet på tvers av avdelinger

Teams er ikke bare en erstatning for Skype for Business. Forutsetningen ved implementasjon bør være at det skal være et samhandlingsverktøy, der dere kan ha videosamtaler, dele filer, holde presentasjoner og aktivt bruke dedikerte arbeidsgrupper, for eksempel satt til spesifikke prosjekter, avdelinger eller temaer. 

For at dette skal fungere må imidlertid hele teamet ha samme oppfatning av hva Microsoft Teams skal løse. Er det mer effektivt samarbeid? En bedre fildelingskultur? Eller vil dere bare ha mulighet til å være mer tilgjengelige? 

Bruker du ikke Teams riktig, og med samme forventning, kan det dessverre bli mer negativt enn positivt. Vi hjelper deg med å implementere programmet og bruken på riktig måte, slik at dere får en god start. Gi gjerne en enkel introduksjon i forkant med vårt webinar - som gir en god oversikt.

Tips til bruk av Teams

Her er noen ekstra tips for å effektivisere hvordan du bruker Teams i hverdagen: 

  1. Tilpass arbeidsrommet
    Du kan selvfølgelig prioritere rekkefølgen på dine teams ved å bruke drag and drop-metoden. Herfra kan du også skjule de du bruker minst, og gi bilder til teamet så du lett gjenkjenner det. 
  2. Lag teams for ulike prosjekter og fagretninger
    En god start er for mange å lage teams med inndelinger basert på prosjekt, fagretning eller avdeling. Da slipper du også at generell informasjon samles flere steder, og får mer spesifikk kommunikasjon i de kanalene de ansatte bruker. 
  3. Samle dokumentene i Teams
    Med mange samhandlingsprogrammer, kan det bli forvirring. Sett en tydelig regel på hvor dokumentene skal samles. Velger du å gjøre dette i Teams, har hele teamet tilgang til den, og du kan spore aktiviteten i dokumentene. 


Vi hjelper deg gjerne med å sette opp din virtuelle drømmehverdag med Teams – ta kontakt, så gir vi deg et uforpliktende tilbud.

SNORRE data kan Microsoft Teams

Vi hjelper deg og din bedrift med Microsoft Office Teams. Bestill oppsett og opplæring fra en av våre rådgivere og teknikere.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.