Moderne arbeidsmiljøer forutsetter at du alltid har full tilgang til kontoret, selv om du ikke er der fysisk. Det kan være tilgang til e-post, dokumenter eller andre Microsoft-programmer, fra alle dine enheter. 

Vi i SNORRE hjelper deg med å sette opp en komplett og intelligent Microsoft-løsning for din bedrift, enten du er en større eller mindre aktør. Du får også etableringshjelp, lisensadministrasjon, mulighet for back-up og ikke minst norsk support fra oss i SNORRE data. 

Les også: Opplæring i Teams?     

microsoft-løsninger på skjerm

Microsoft 365 Business eller Enterprise?

Det kan være vanskelig å finne ut hvilket nivå du bør legge deg på når det kommer til Microsoft-pakkene. Kort forklart kan vi si at det handler om to nivåer: Bedrifter under 300 ansatte, og virksomheter med flere enn 300 ansatte. Førstnevnte faller innunder Microsoft 365 Business, mens større virksomheter trenger Enterprise-versjonen.

Funksjonaliteten er ganske lik, men med noen mindre forskjeller. 

Og husk – uavhengig av om du velger Microsoft 365 Business eller Enterprise, kan du alltids oppgradere løsningen med våre tilleggspakker, som blant annet gir deg økt funksjonalitet og sikkerhet.

Etablering

Etablering av Microsoft 365-tjenester er kostnadsfritt. Selv om det er mulig å sette opp Microsoft 365-tjenestene på egen hånd med noe erfaring fra tidligere, anbefaler vi at vår tekniske avdeling bistår i dette arbeidet. Etablering av en god løsning, flytting og/eller import av data, samt oppsett av riktig sikkerhetsnivå, krever noe teknisk innsikt og erfaring fra tidligere. 

Det er derfor naturlig at vi gir noe bistand og opplæring i startfasen av disse tjenestene. Ta kontakt om du vil vite mer.

Har dere allerede Microsoft 365-tjenester fra før?

Er dere allerede etablert og riktig satt opp fra tidligere leverandør, flytter vi effektivt og kostnadsfritt lisensieringen over til oss.

Lisensprisen hos SNORRE data er til enhver tid lik veiledende pris hos Microsoft.

Med Microsoft 365-avtale med oss får du tilgang til følgende:

 • Faktura fra oss basert på faktisk forbruk
 • Support hos oss på kritiske hendelser i Microsoft 365-løsningen
 • Tilgang på god teknisk kompetanse og rådgiving
 • Mulighet til å velge kompletterende tjenester som drift av løsning, back-up, økt sikkerhet for å nevne noen.

Se også våre tilleggsløsninger for Microsoft 365 og sikkerhet.

Microsoft 365 Business: Bedrifter under 300 ansatte

Virksomheter med under 300 ansatte, har best utbytte av Microsoft 365 Business-varianten. 

Her kan du igjen velge mellom tre trinn, som alle har sine unike forskjeller. Kanskje du trenger tilgang til programmene både offline eller online, eller har behov for mer lagringskapasitet i e-posten din? Det kan vi tilpasse etter ditt behov.  

Her kan vi bistå deg med å gjøre riktig valg. Det viktigste er at du skaper et bedre produksjonsmiljø for dine ansatte, og sikre at de jobber med oppdatert programvare.

Årlige eller månedlige lisenser?

Microsoft har ganske nylig gjort en endring i lisensprisene sine. Trusselbildet har i de siste årene vært sterkt økende, og Microsoft har derfor vært nødt til å øke lisensprisen for å dekke arbeidet med å beskytte løsningen sin. Dette er første gang på flere år de øker prisene i denne grad, og på pakkene det gjelder er prisøkningen fra 9% til 25%.   

Det foreligger en generell anbefaling om å velge en blanding av årlige og månedlige lisenser, med en fordeling på 80/20 prosent. Det skal selvsagt lønne seg å velge årlige lisenser, men det er ikke nødvendigvis det beste for alle. Bakgrunnen for dette, er fordi de månedlige lisensene er 20% dyrere enn årlige. Hvis du eksempelvis vet at du skal nedskalere bedriften, kan det være fornuftig å gå for flere månedlige lisenser for å unngå å ha lisenser du ikke bruker. Da kan du avslutte dem så fort den ansatte slutter. 

Majoriteten bør like fullt ha årlige lisenser, forutsatt at ansettelsessituasjonen og økonomien er stabil og forutsigbar. 

Pakkeløsninger Microsoft 365 Business

 • Microsoft 365 Business Basic

  (tidligere Office 365 Business Essentials) Dekker kun Microsoft Tems og skylagring, samt Exchange og OneDrive. Skrivebordsversjonene av Office-appene er ikke inkludert.

  kr 871 bruker/årlig

  Prisen inkluderer ikke MVA.

  Vi tilbyr også tilhørende driftspakker, se under.

 • Anbefalt

  Microsoft 365 Business Standard

  (tidligere Office 365 Business Premium) Gir deg også tilgang til profesjonell e-post, i tillegg til Office-appene og andre bedriftstjenester på PC, Mac eller mobile enheter.

  kr 1812 bruker/årlig

  Prisen inkluderer ikke MVA.

  Vi tilbyr også tilhørende driftspakker, se under.

 • Microsoft 365 Business Premium

  (tidligere Microsoft 365 Business) Best for bedrifter som trenger alt, inkludert Business Standard og avansert beskyttelse mot internett-trusler, og enhetsstyring.

  kr 2960 bruker/årlig

  Prisen inkluderer ikke MVA.

  Vi tilbyr også tilhørende driftspakker, se under.

Driftspakker Microsoft 365 Business

 • Driftspakker for Microsoft 365 Business Basic

  fra kr 286 bruker/mnd

  Prisen inkluderer ikke MVA.

 • Anbefalt

  Driftspakker for Microsoft 365 Business Standard

  fra kr kr 463 bruker/mnd

  Prisen inkluderer ikke MVA.

Dersom du kun trenger lisenser, kan vi også hjelpe deg med det – ta kontakt med vår salgsavdeling.  

Enterprise: Bedrifter over 300 ansatte

Er du en stor bedrift, med over 300 ansatte? Da har du behov for en Enterprise-pakke, som også gir deg lagringsplass på 100 GB i e-post innboksen. Herunder kan du velge mellom to overordnede løsninger: 

 • Office 365 Enterprise
 • Microsoft 365 Enterprise

Førstnevnte minner mest om Microsoft 365 Business-pakkene, men tilpasset større firmaer. Trenger du ekstra funksjonalitet, som klientkontroll, anti-virus og andre former for trussel beskyttelse, anbefaler vi en Microsoft 365 Enterprise-pakke.

Pakkeløsninger Enterprise: Microsoft 365

Driftspakker Enterprise: Microsoft 365

Pakkeløsninger Enterprise: Office 365

Driftspakker Enterprise: Office 365

Lokal support når du trenger det

SNORRE data tilbyr support for alle dine Microsoft-løsninger, enten du går for en av Microsoft 365-variantene eller Enterprise-løsningene. Ønsker du i tillegg hjelp til å drifte din Micrososoft 365-løsning, leverer vi også egne driftspakker for dette - det ligger som et valgfritt tillegg når trykker på "Send henvendelse" i skjemaet over.

Vi bistår deg ved installasjon, og trenger du vedlikehold sørger vi for at du får fjernhjelp fra lokale folk hos SNORRE data.

Du forholder deg kun til ett kontaktpunkt. Det vil si at du alltid får personlig oppfølging, som igjen gir bedre effektivitet. 

Vi fakturerer deg for lisensene, samt for hvilken driftsløsning du velger og hva du trenger hjelp til. Faktura kommer kvartalsvis og er basert på antall brukere du har, spesifisert ned til hvilke tjenester de bruker. Du betaler altså ikke for mer enn akkurat det du bruker, og kan når som helst skalere løsningen etter dine behov. Kanskje du også trenger noen sikkerhetsløsninger?

Hva inngår i vår driftsavtale?

Vi har lang erfaring med leveranser i Microsoft-universet, og har i dag over 2500 brukere av løsningen. Derfor har vi også laget en egen driftsløsning for Microsoft 365-pakkene. Driftsavtalen sikrer at dere kun forholder dere til vårt driftssenter, som gir dere support og drifter deres Microsoft 365 Business- eller Microsoft 365 Enterprise-løsning.

Support av Microsoft 365-relaterte spørsmål fra kundens ansatte

Drift og administrasjon av kundens Microsoft 365 Business-system.

Opprettelse og sletting av brukere i kundens Microsoft 365 Business -konto.

Lisensoppfølging og administrasjon av kundens Microsoft 365 Business -lisenser.

Support på tilstøtende systemer som er inkludert i avtale.

Drift og administrasjon av tilstøtende systemer som er inkludert i avtale.

Mulighet for utvidet SLA utenfor basis dekningsperiode 08.00-16.00.

Rådgivningstjenester for kunden på Microsoft 365 Business og tilstøtende systemer.

SNORRE data kan Microsoft-løsningene

Trenger du Microsoft 365 Business eller Microsoft Enterprise? Vi gleder oss til å gi deg og dine ansatte en bedre arbeidshverdag gjennom produktive løsninger.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.