Det er enklere enn noen gang å integrere applikasjonene du bruker i hverdagen opp mot andre løsninger. Office-programmene er blant de vi bruker oftest i arbeidshverdagen, og med noen mindre endringer kan du enkelt forbedre brukeropplevelsen.

letssignit

Letsignit: Markedsfør din merkevare med e-postsignaturen

Letsignit Starter

La alle i selskapet få en tilpasset e-postsignatur, i samsvar med selskapets merkevare og identitet.

Letsignit Business

Bruk målrettet markedsføring gjennom e-postutsendelsene dine. Få matchende signaturer, samt muligheten til å legge inn et salgsbudskap – til og med gjennom et banner med klikkbar lenke. Du kan selvfølgelig se responsen via analysemodulen, og gi ulike grupper ulike bannere.

kontorlandskap

PickIt: Trygg bildebank

Jobber du i en bedrift som har mye bildebruk? Da kan det være vanskelig å få full oversikt over det du har, og hvor du har brukt det. Hele 85 prosent av bildene som lastes ned via nettet er stjålet, som resulterer i at fotografer og illustratører ikke får kompensasjon for sitt arbeid. 

PickIt er en bildeleverandør med lave etablerings- og implementeringskostnader. Her finner du et ubegrenset antall med 100 prosent lisensierte bilder i skyhøy kvalitet, som er gratis. 

Lagringen er skybasert, og gir deg et arkivsystem med full kontroll over dine bilder. Den store fordelen er at det også er integrert opp mot Microsoft Office, slik at du raskt kan finne bilder til presentasjoner, dokumenter og lignende – uten å måtte forlate presentasjonen. Her kan du også håndtere bildebehandling.

Ta kontakt i dag dersom du vil ha mer informasjon, eller les om hvilke sikkerhetsløsninger som kan være relevante for deg.

SNORRE data kan Microsoft 365

Ta kontakt med oss – vi gir deg alt du trenger av informasjon for å øke funksjonaliteten i din Microsoft 365-løsning.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.