Vi i SNORRE data har lang erfaring med Microsoft-programvaren, og har implementert dette hos en rekke kunder gjennom våre driftsavtaler. Likevel ønsker vi alltid å forbedre sikkerheten for kundene våre, og tilbyr derfor tilleggsløsninger for Microsoft 365 Business- og Enterprise-pakkene.

Hvilke tilleggsløsninger du får, avhenger av hvilken Microsoft-pakke du velger. Her kan du se hva de ulike løsningene du kan supplere med kan gjøre for deg og din arbeidshverdag.

Mann ser på computer og drikker kaffe

SkyKick: Back-up av dine Microsoft-filer 

Visste du at Microsoft ikke har en egen back-up-løsning? De sikkerhetskopierer ikke e-poster eller filer – de har kun ansvar for at filene dine er tilgjengelige, som vil si at om du ved et uhell har slettet noe for en måned tilbake, ikke kan kreve hjelp med dette via Microsoft. 

SNORRE data leverer derfor en egen back-up-løsning via SkyKick, som gir back-up av deres Microsoft 365-løsning. Det gjelder blant annet Exchange, OneDrive og SharePoint, som er en del av Microsoft 365-løsningen. Dette er ikke ivaretatt i Microsoft 365 fra før, men er like viktig som å ha backup av egne servere eller tjenester. 

Løsningen leveres per bruker, med ubegrenset lagringsplass for deres back-up.

Skykick

SD Client Management: Administrasjonsløsning fra vårt driftssenter

SNORRE data legger også på en egen administrasjonsløsning for PC og Mac, som går under navnet SD Client Management. Denne løsningen gir deg automatisk styrte sikkerhetsoppdateringer av operativsystemet ditt, samt forebyggende vedlikehold av maskinen og nødvendig tilsyn av applikasjonene dine.

I tillegg kan vi utføre en slags inventarkontroll på maskinene deres, som viser alder, typer, tilstand og så videre. Har dere anti-virusløsning fra oss, er systemet og oppfølging inkludert om du også har en driftsavtale.

Microsoft Azure AD: To-faktorautentisering

Alle Microsoft 365 Business- eller Enterprise-lisenser har to-faktorautentisering allerede inkludert. Det mangler likevel vesentlige funksjoner hos flere av lisenstypene. Blant annet har du ikke mulighet til å sette regler for når to-faktorautentisering må brukes, eller når det ikke trengs. Det kan du i tilleggsløsningen Microsoft Azure AD Premium. 

Uten denne funksjonen, vil brukerne bli bedt om en verifisering via en app på mobilen hver eneste gang de logger seg inn i Microsoft 365. For de fleste blir det bare irriterende støy, som resulterer i at to-faktorautentiseringen deaktiveres. 

Med Microsoft Azure AD Premium Plan kan vi sette regler for når dere må bekrefte deres identitet med to-faktorautentisering. Eksempelvis kan du velge å deaktivere dette når du er på kontorets nettverk med godkjente maskiner. 

microsoft løsning på datamskin

Cylance: Fremtidens anti-virusløsning

I dag er virustruslene smartere enn noen gang. De etterlater ikke lenger sin egen unike virussignatur, fordi de alltid er i utvikling. Det skaper problemer for mange virusprogrammer, som dermed ikke fanger opp de nye truslene. 

Cylance bruker imidlertid maskinlæring for å oppdage både kjente og ukjente trusler, lenge før filen rekker å infisere maskinen. I Microsoft-sammenheng betyr dette at programmet vil identifisere hva som er en trygg eller usikker fil, og dermed stoppe angrepet før et problem forekommer – selv når du er offline. 

ProofPoint: Sikkerhetsløsning for e-post

Trusselbildet hos norske bedrifter er stadig i endring. I dag forekommer faktisk hele 85 prosent av alle hackerforsøk gjennom e-postsvindel. Det kan være gjennom alt fra virus i lenker til vedlegg. Brukeren forårsaker som regel angrepet selv, fordi de i en hektisk hverdag glemmer å sjekke hva de laster ned eller klikker på. 

ProofPoint sjekker både inngående og utgående e-poster, samt vedlegg og lenker. Disse blir sjekket i et beskyttet miljø hos ProofPoint, og kan ikke åpnes av brukeren før de blir bedømt som trygge. Denne teknologien kalles for sandboxing. I tillegg får du beskyttelse mot virus, spam og annet skadelig innhold. Du får også mulighet til å sende krypterte e-poster med sensitiv informasjon, for eksempel kontonumre. 

SNORRE data kan sikkerhetsløsninger for Microsoft Online

Vi hjelper deg å finne den rette løsningen for deg og din bedrift. Ta kontakt med oss.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.