Office 365
sky_orange Skytjenester Office 365

Office 365

Enten bedriften er stor eller liten, trenger du løsninger som gjør det enkelt for dine ansatte å jobbe fleksibelt. Skyløsningen Microsoft Office 365 gir deg tilgang til alt fra dokumenter, filer og e-poster når du skulle trenge det, såfremt du har nettilgang.

Gjør hverdagen mindre travel. Med skylagring sparer du tid og penger, og frigjør viktige ressurser.

Pålitelig skylagring

Office 365 er en smidig, pålitelig og fleksibel løsning. Her kombineres nettskyvarianten av Exchange Online, SharePoint Online og Lync Online med selskapets velkjente Office Professional Plus-serie. Alt dette leveres med robust sikkerhet og oppetid på garantert 99,9%.

Hvorfor Office 365 fra SNORRE Data?

Vi har brukt store ressurser og mye tid på å opparbeide kompetanse og erfaring i leveranse av denne produktlinjen. Av den grunn bruker vi selvfølgelig også selv Office 365 i vår travle hverdag.

Både store og små kunder har gått over til skyløsningen uten problemer. Vi opplever at løsningen er stabil og enkel å bruke, selv om oppsett og administrasjon krever litt erfaring fra før. Her kan vi hjelpe deg – du får vår ekspertise inkludert når du kjøper Office 365 hos oss, og vi assisterer gladelig.

Vi gir deg også trygghet ved å administrere løsningen på dine vegne, eller ved å hjelpe den personen som administrerer løsningen i din bedrift. Ønskes ytterligere support av alle brukere på løsningen, kan dette også leveres.

Med Office 365:

  • Knyttes medarbeiderne sammen i skyen på en ny måte
  • Tilgang så og si overalt, såfremt du har nettilgang
  • Sikkerhet og pålitelighet i toppklasse
  • Alltid tilgang til nyeste programversjon
  • Kompetanse og erfaring på Office 365
  • Administrasjon og support av løsningen

Gjør arbeidshverdagen enklere – ta kontakt med oss for et Office 365-tilbud. Vi assisterer deg gjerne med din skylagringsløsning.