Det å ha fysiske servere lokalt blir sjeldnere og sjeldnere. De selskapene som må ha dette grunnet spesielle behov eller applikasjoner, kan oppleve at det er både dyrt og krevende å drifte lokale servere med egnede fasiliteter. Det kan også være vanskelig å konkurrere med moderne datasentre, som bruker nye systemer når det kommer til sikkerhet og driftssikkerhet. 

SNORRE data flyttet inn i helt ny datahall for halvannet år siden, med hypermoderne fasiliteter som driftes etter de siste standardene. 

Høy kvalitet og kort responstid

I datahallen OSL5 i Lørenskog ligger alle våre systemer, samt lagring, nettverk, sikkerhetskomponenter og brannmur. Vi eier hardwaren, altså selve serveren, som er plassert i racket i datahallen. Vi tilbyr også serverdrift.

Selve kundedataene og prosesseringskraften ligger mye nærmere deg som sluttbruker, siden datasenteret er plassert rett ved Oslos bygrense. Det betyr at responstiden på tjenestene du bruker er kortere. Veien fra Lørenskog til Oslo med fibernettverk er fysisk mye kortere enn med en server plassert i Irland.  

Dataene du skal sende over, blant annet for deg som har en database, vil også mottas raskere.

datasikkerhet

Alle sertifiseringer på plass

Arbeidet med sertifisering er en kontinuerlig prosess, og kundene våre har ulike sertifiseringspreferanser. Vi tilpasser oss dette gjennom sertifisering for flere ledende standarder. Gevinsten er en ekstra robust drift, i bredt samsvar med teknologiutvikling etter best practice. I dag er vi:

Tier III-sertifisert av Uptime Institue, SOC 1 og SOC 2 nivå to

Sertifisert etter standardene ISO 27001 og ISO 14001

Bruker av ITIL som rammeverk for kundeforvaltning

Nivå 1 PCI DSS 3.0-leverandør (Basefarm)

Våre sertifiseringer

intertek
tier 3 design
intertek 2
pci dss

Toppsikrede lokaler ved bygrensen

Når du plasserer serveren din i en datahall, er det betryggende å vite at det er konkrete sikkerhetstiltak på plass. Vi har blant annet videoovervåkning på plass, som gir deg opptak både på inn- og utsiden av datasenteret. 

Datahallen har fysiske barrierer, og nøkkelkorttilgang for svært sikker tilgangskontroll. I tillegg er det individuell låsing på alle racks eller bur. Vi tilbyr selvfølgelig drifting - etter ditt behov. 

Du får også toppmoderne branndeteksjon- og -slukking. Alarmsystemet er direkte tilkoblet lokalt brannvesen. 

bilde datahall

Hastighet – Sikkerhet - Grønt

I datahallen brukes vannbåren varme, og alt av kjøling drives via gjenbruk av strøm. Det er også slik lokalene varmes opp. Vi har indirekte luft-til-luft-kjøling med høy effekt, med PUE som er lavere enn 1.2. Datahallen kjører et oppsett med full redundans, og har 100 prosent oppetid SLA for kjøling. Krafttilspørselen består av:

Ulike nivåer av redundans (f.eks. N, 2N) etter dine behov

100% oppetid SLA på strøm

Diesel på stedet for drift av nødstrøm i minst 48 timer

Betal for det du bruker eller en fast sum

Serverplass i vår datahall går via fastpris. Det gir deg forutsigbarhet i kostnadsbildet, og du får ingen overraskelser når fakturaen kommer. Vi vil i stedet gi deg beskjed dersom det trengs flere ressurser. 

Kunne du tenkt deg plass i vår datahall?

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.