Selv i moderne bedriftsmiljøer kan det bli trangt om plassen. I slike tilfeller er det gjerne serveren som trekker det korteste strået - med mindre du har VPS. Den blir som regel stående på et bakrom, med verken god luftsirkulasjon eller nedkjølingsmuligheter. I andre tilfeller kan én enkel eller få servere stå igjen etter at alt annet er flyttet ut, i større serverrom som er kostbare å drive.

server housing hos snorre data

Ved å flytte serveren til vårt datasenter får du oppbevaring av din hardware i hypermoderne lokaler, med vedlikehold og drifting fra SNORRE data. 

Les også: Moderne fasiliteter hos SNORRE data datasenter 

Enkelt oppsett med forutsigbare kostnader

Serveren din vil da plasseres hos oss med din egen hardware. Den store fordelen er at du får en infrastruktur rundt serveren som er optimal. Her får du kun det beste av nettverk, sikring, strøm, nedkjøling og internettforbindelse.

server

SNORRE data tar gjerne på seg ansvaret for å drifte, overvåke og oppdatere serveren. Du kan også få back-up av data til ditt eget lagringssystem. Hardwaren er fremdeles din, som betyr at serveren er under produsentgaranti. Trenger du nytt utstyr eller hardware må du selv finansiere dette, men alt annet ordner SNORRE data for deg.

Tilkobling til serverne skjer gjennom sikre VPN-forbindelser, med høy redundans fra vår side.

All data lagres i Norge

Alle servere og data lagres i Norge, nærmere bestemt i datasenteret på Lørenskog. Her gjelder priser fra 490 kroner i måneden, som gir deg forutsigbare kostnader fra måned til måned. 

Vi i SNORRE data har lang erfaring med server housing, og leverer dette for både store og små bedrifter. Ta kontakt dersom du ønsker et uforpliktende tilbud.

SNORRE data kan server housing

Vi hjelper deg med alt du trenger, og setter serveren i et moderne stordriftsmiljø. Ta kontakt for å finne riktig løsning for deg.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.