Trygghet, tilgjengelighet og ikke minst pris, er blant de avgjørende faktorene når man skal velge VPS-leverandør. En fysisk server blir ofte for dyrt grunnet kostnadene tilknyttet hardware, og det kan være vanskelig å finne gode vedlikeholdsrutiner. 

vps server

Med VPS hos SNORRE data slipper du alt ansvar, infrastruktur og kommunikasjon tilknyttet serveren din. I tillegg vil serveren din være lokalisert i et norsk datasenter og derfor nærme deg. Du deler den fysiske hardwaren med en eller flere andre kunder. Den virtuelle serveren du får er 100% adskilt fra andre kunder og med økt driftssikkerhet. Prisen starter på 890,- per måned. Vi tilbyr også serverdrift

VPS i moderne datahall

Når du velger VPS hos SNORRE data går du inn i et stordriftsmiljø, med alle fordelene det innebærer. Det betyr blant annet:

Høyere sikkerhetsnivå

God oppetid

Fysisk sikring

Stabil strømtilførsel

Moderne fasiliteter

Drift fra eget driftssenter i Norge

vps-løsninger

Din virtuelle server blir plassert i vår toppmoderne datahall i Lørenskog, som kun er 3 år gammelt. Alle dine data blir dermed også lagret på servere lokalisert i Norge, som blant annet fører til kort responstid fra server til bruker. Alt av hardware er oppdatert, og vedlikeholdes jevnlig. 

Med VPS slipper du alle kostnadene tilknyttet infrastruktur som nettverk, sikkerhet, strøm og kjøling, og betaler kun for selve løsningen. Det er betraktelig mye rimeligere enn å kjøpe tilsvarende utstyr lokalt til bedriften, og du vet alltid at den virtuelle serveren er oppdatert. I tillegg kan man selv vanskelig etablere tilsvarende fasiliteter som et toppmoderne datasenter selv.

Hva leverer SNORRE data?

SNORRE data leverer Windows-baserte VPS servere, tilpasset ditt behov. Disse får du egen tilgang til via sikre VPN-forbindelser, og tradisjonelle eller web-baserte remote desktop-tjenester. 

Dermed kan både du og deres applikasjonsleverandør installere de programmer som trengs, på et utprøvd og driftssikkert system. Vi leverer også SQL-servere og webserver etter ditt behov. I tillegg tilpasses servertjenesten ved spesielle behov, etter beste evne.

Alle servere blir overvåket og driftet av SNORRE data, fra vårt eget driftssenter på Kjeller utenfor Lillestrøm. Dataene blir selvfølgelig også sikkerhetskopiert.  

Eksempel på server

SNORRE data er din IT-rådgiver

Vi tar rådgivningen opp mot applikasjonsleverandøren, og sørger for at din virtuelle private server holder seg problemfri. Du får en egen kontaktperson hos oss som alltid er tilgjengelig, og som passer på at du har alt du trenger for å kjøre de ulike applikasjonene. 

SNORRE data har ansvar for at serveren fungerer optimalt, både med tanke på drifting og hardware. Vi har ikke ansvaret for applikasjonen du velger å installere, men vil bistå etter beste evne dersom det skulle være et problem med en applikasjon. Uansett forholder du deg til ett kontaktpunkt inn mot ditt servermiljø.

Feilen kan rapporteres inn til denne personen, som om nødvendig tar dette med applikasjonsleverandøren dette gjelder. 

SNORRE data kan VPS

Trenger du VPS for din bedrift? Hos SNORRE data får du en sparringspartner og en rådgiver, som finner riktig løsning for deg basert på dine krav.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.