For nyhet_small

Travel Retail Norway AS valgte SNORRE data til å levere komplett AV-installasjon

28.03.2017

Travel Retail Norway AS flyttet inn i nye lokaler på Gardermoen i desember. Fem nye møterom skulle utstyres med tidsriktig og gode AV-løsninger. I tillegg ønsket Travel Retail Norway en fleksibel løsning for deres kantine/sosial sone, der det både skulle være en AV-løsning for møtevirksomhet, men også en informasjonsløsning for visning av sanntidsdata fra deres butikker, TV-visning osv.

Travel Retail Norway valgte SNORRE data til å levere løsninger til både deres nye møterom og til sosial sone. Det er levert fleksible AV løsninger på møterom med en blanding av prosjektorer, skjermer, trådløse tilkoblinger og styring av dette. Ved å kombinere løsninger fra produsenter som Crestron, Bose, Phillips, Epson og Omnivex digital informasjons system, er det levert en løsning for deres sosial sone med et bredt bruksområde fra møter og sosiale arrangementer til intern informasjon og visning av TV. Alt kontrollert gjennom et intuitivt kontroll panel.

Vi er meget fornøyd med løsningen Snorre Data har levert til oss.  Løsningene er veltilpasset vårt bruk, og med gode muligheter for å integreres i våre eksisterende systemer. God kartlegging av vårt behov og god dialog underveis i prosessen, gjorde at alle møterommene og kantine/sosial sone fungerer veldig godt og er intuitivt å bruke, sier IT ansvarlig Rune Lien.