Når du først skal fronte merkevaren din på nett, er det viktig å huske på det tekniske i tillegg til det visuelle. Hastighet, responstid og god sikkerhet er ikke bare viktig for nattesøvnen din – det er også avgjørende for å rangere høyt i organisk søk hos Google. 

Webhotell hos SNORRE data gjør at du raskt kommer i gang med etablering av den nye nettsiden din, samt e-post og SSL. Vi tilbyr også webserver

webhotel

Enkelt å sette opp nye nettsider

Flere av våre kunder benytter seg av WordPress. Vi har derfor forenklet prosessen med installasjon. Med ett museklikk får du installert både WordPress og SSL, og du trenger ikke teknisk bistand for å få det til. 

Vi passer selvfølgelig også på at nettsiden din er oppdatert. Våre systemer beskytter dessuten WordPress-siden din mot automatiserte angrep, som gjør sidene dine både raskere og sikrere.  

SNORRE data har lang erfaring med håndtering av virus, og scanner webhotellet ditt jevnl ig for å utestenge eller fjerne virus og trojanere. Hos oss er du trygg på at brukerne dine får gode brukeropplevelser, som aldri går utover nettsikkerheten. 

nettside

Oppgrader ved behov

Vårt webhotell passer til alle typer nettsideløsninger, og egner seg like godt for bedrifter som privatpersoner. Løsningen vår er skalerbar, som betyr at du alltid kan oppgradere eller justere ned. Du betaler kun for det du bruker. 

Kontrollpanelet gir deg tilgang til alt du trenger for å gjøre nødvendige endringer, som for eksempel å opprette eller administrere domenenavn og e-postkontoer. 

Vi tar selvfølgelig også back-up av nettsiden din. Skulle noe skje kan vi derfor gjenopprette nettsiden din, da vi lagrer endringer i inntil 30 dager tilbake i tid. 

SNORRE data kan webhotell

På tide å oppgradere webhotellet? Ta kontakt med oss! Vi hjelper deg i gang så fort vi ser din henvendelse.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.