Det holder ikke at nettsiden din ser bra ut, eller at applikasjonen din har godt design. Den må også være rask, som betyr at datasenteret helst bør ligge i nærheten, og det skal tilhøre sjeldenhetene at nedetid forekommer. 

Vi i SNORRE data bruker derfor Tornado Web Server, for å garantere økt oppetid og høy skalerbarhet. 

webservere

Serverløsning som møter brukermønsteret

Vi har valgt Tornado Web Server som samarbeidspartner fordi de tilbyr svært skalerbare løsninger. Gjennom autoscale kan vi garantere oppetid, fordi serveren skalerer seg etter belastningen. Du kan også manuelt justere dette via kontrollpanelet, og endringene blir iverksatt med en gang. 

Alle våre kontoer kommer med SSL-sertifikater. Vi legger ingen føringer på hvor mange domener eller sertifikater du trenger. 

Hos oss får du også bistand dersom du vil flytte nettsiden eller applikasjonen. Vi tilbyr også webhotell

backup

Vi tar back-up av nettsiden din

Vi vet hvor viktig det er å ha kontroll på dataene dine. SNORRE data vil derfor håndtere alt av back-up og gjenopprettelsesløsninger for nettsiden eller applikasjonen. Vi inkluderer dessuten inntil 30 dager retention og full katastrofeberedskap. 

Tornado Web Server scanner selv nettsidene dine for skadevare og virus. Skulle noe detekteres, vil den stenge tilgangen og filtrere vekk uønsket trafikk. Sikring av nettsidene gjør du selv via SSL.

Med webhosting via Tornado Web Server, går det meste av håndtering av seg selv. Den er enkel å bruke, og en utvikler kan lett gå inn og gjøre de endringene som må gjøres.

SNORRE data kan webservere

Vil du flytte nettsiden din til nye servere? Ta kontakt og vi bistår deg med alt tilknyttet flytting.

Vi hjelper deg!

Fyll inn din personlige informasjon under for å sende inn din henvendelse og vi vil ta kontakt med deg så snart som mulig.